Victor Ponta vrea sa bage spaima in romani: „Daca veti vota cu Ciolos, asta va asteapta”

politica

Dupa ce asa-numitii „unionisti din Basarabia” nu au respectat termenii mitingului din Bucuresti, incercand sa se abata de la traseul prestabilit, si dupa ce jandarmii au intervenit in forta, oponentii politici ai Guvernului Ciolos au iesit la rampa cu declaratii dintre cele mai belicoase.

Dupa postarea lui Basescu de pe Facebook, in care a numit Guvernul o „adunatura de ticalosi, tradatori de tara”, a venit si randul lui Ponta sa ne arate cat de ingrijorat este de soarta oamenilor.

Intr-o postare pe Facebook, Ponta spune ca, in timpul guvernarii USL, nu s-a folosit niciodata forta impotriva unor oameni iesiti la miting in strada si ca, daca vom vota pe 11 decembrie cu „Iohannis-Ciolos-PNL-USR”, vom sti ce ne asteapta daca vom mai dori sa protestam”.

”Ultima data cand in Romania jandarmii au primit ordin sa atace manifestantii s-a intamplat la inceputul lui 2012 cand era Guvernul „Basescu – Boc”! 2012-2015 in timpul Guvernului „Ponta – USL” nu s-a folosit niciodata forta impotriva unor oameni care protestau, indiferent de motivul si manifestarile acestora! Guvernul „Iohannis- Ciolos” a venit la Putere in urma unor demonstratii publice NEAUTORIZATE!

Azi au folosit forta impotriva participantilor la „Marsul unionist” ! Si va fi din ce in ce mai rau. Pregatiti-va stimati concetateni – mai ales daca indrazniti sa nu votati pe 11 Decembrie cu „Iohannis- Ciolos – PNL – USR” sau daca mai vreti sa protestati sa stiti ce va asteapta!”, a scris Victor Ponta, pe Facebook.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: