Victor Ponta, recital la TVR: „Domne’, va dati seama ca Dragnea si-a batut joc de voi?”. Plus: „Stanescu e baron de Olt. Ce sa vorbeasca el cu cei din Comisia Europeana?”

politica

Fostul premier PSD Victor Ponta vrea sa se transforme in cel mai dur opozant al PSD si al lui Liviu Dragnea. Luni seara, intr-un interviu la TVR, Ponta l-a atacat atat pe Dragnea cat si pe ministrii din Guvernul Tudose.

„In Teleorman toata lumea lucreaza la stat ca si TelDrum e ca la stat. Romania nu se conduce ca la Teleorman. Uitati-va la calitatea celor promovati. Cati din Guvern stiu engleza? Nu e ok? Cum sa te duci la Consiliul European si sa nu stii engleza? Aici singurul criteriu e sa vrea Dragnea sa te puna ministru. Nu functioneaza mereu hai sa mai dam o functie ca il stie pe Dragnea”, a spus Ponta la TVR.

Ponta a explicat apoi de unde a pornit scandalul dintre Mihai Tudose si Liviu Dragnea.

„Asta e a fost problema, Sevil Shhaideh ca nu asculta de premier ci de Dragnea. Cuc alerga intre Dragnea si Tudose. Nu era bun, dar e stralucitor pe langa asta de a venit acum. Stanescu e baron de Olt. Ce sa vorbeasca el cu cei din Comisia Europeana? Pai ala de la Relatia cu Parlamentul nu mai e penal? Nu stiu de ce a ramas Viorel Ilie. Tudose a spus ca nu poate sa fie papitoi. A fost o revolta a lui Tudose. Dragnea avea trei oameni cu care guverna. Busuioc promovat la Curtea de Conturi. Nu as putea sa fiu si eu sacrificat 9 ani intr-o asemenea functie?

Cei care au venit sunt tot ai lui Dragnea. La pauza avea 3-0 Tudose, la final, 4-3 pentru Dragnea. Noi terminam anul cu 0 lei la fonduri europene. O sa plangeti dupa Cuc. Vine Dragnea si intreaba care nu ma tradeaza ma, care nu imi baga cutitul in spate. Isi pazeste spatele sa vada daca vine un alt Dragnea sa il faca pe la spate”, a mai spus Ponta.

El a tinut sa ironizeze noua situatie creata de numirea lui Sorin Grindeanu in fruntea ANCOM.

„Sa va explic ce o sa fac cand se voteaza in Parlament. In primul rand votez pentru, pentru ca Sorin Grindeanu a fost un ministru bun al Telecomunicatiilor, pana la precis. In al doilea rand, o sa citez din domnul Dragnea, care a spus asa: ca este securist, ca e vandut sistemului, ca a tradat. Si o sa intreb: stimati colegi de la PSD, care acum trei luni ati zis ca e securist, va rog sa votati alaturi de mine pentru Sorin Grindeanu”, a atacat Ponta.

”Ti-ai batut joc de noi acum 3 luni, nu era nici securist, nici tradator Grindeanu. Ma pun in pielea colegiilor mei, fostilor mei colegi de la PSD, care acum trei luni bateau cuba cand l-au dat jos pe securist, si care il vor vota. Eu sunt coerent cu gandirea mea, iar pe ei o sa ii intreb: Domne, va dati seama ca Dragnea si-a batut joc de voi?”, a punctat Ponta.

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: