VIDEO. Ambasada Rusiei a fost luata cu asalt cu drapele SUA. Protest fara precedent in Romania, cenzurat la TV

news

Televiziunile au cenzurat un protest fara precedent. Aproximativ 200 de protestatari #REZIST, cu zeci de drapele ale tarilor NATO au participat la un mars si au luat cu asalt Guvernul, Ambasada Rusiei si sediul PSD. La Arcul de Triumf, protestatarii au inconjurat monumentul cu drapelele tarilor NATO si UE.


VIDEO: Imagini pe care nu le-au aratat televiziunile de stiri controlate de patroni penali, televiziuni care promoveaza numai mesaje impotriva partenerilor strategici ai Romaniei.
CLICK aici pentru mai multe materiale video de la protest pe pagina de YoiuTube a ziaristului Malin Bot.Protestul este o reactie la declaratiile liderilor PSD impotriva ambasadorilor SUA si UK, impotriva companiilor multinationale si initiativei Guvernului Tudose de a impozita romanii din diaspora.
Oamenii au venit cu drapele ale tarilor UE si NATO de care sunt legati sufleteste, unde au rude sau prieteni, pentru a arata public faptul ca Romania face parte si la propriu din familia occidentala a democratiilor consolidate unde sunt peste 5 milioane de romani.
De la ora 19.00 s-au adunat in Piata Victoriei sute de persoane are au dus zeci de drapele ale tarilor UE si NATO, unde sunt si comunitati romanesti numeroase. Drapelele SUA si al Marii Britanii au fost aduse si pentru a raspunde astfel liderului infractor al PSD, Liviu Dragnea, care a atacat ambasadorii acestor tari.


GALERIE FOTO: Imagini cu protestulProtestatarii au ocupat trotuarul din fata Guvernului Romaniei, unde au intonat imnul national si au strigat lozinci impotriova Guvernului. Apoi, coloana cu sute de persoane a plecat catre Abasada Rusiei, acolo s-a strigat: ”Romania, stat european!”, ”Dragnea, omul lui Putin” si ”Putin, nu uita, Basarabia nu-i a ta!”.
Protestul cu drapele SUA in fata Ambasadei Rusiei din Bucuresti este fara precedent.
Dupa aceea, protestul a continuat in fata sediilor PSD si ALDE, unde s-a cerut ”Justitie, nu coruptie”, s-a strigat ”ALDE, PSD, aceeasi mizerie” si ”Nu vrem sa fim condusi de hoti”. Coloana cu drapelele tarilor UE si NATO a inconjurat apoi Arcul de Triumf.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: