news

Video – Explozia de la Arad. La volan se afla un cunoscut afacerist local. Ipoteza omorului, luata in calcul de anchetatori

O masina a explodat in parcarea unui supermarket din municipiul Arad, sambata dimineata, iar inauntru a fost gasita de pompieri o persoana carbonizata, in timp ce politistii cred ca autoturismul a fost incendiat.

Autoturismul era marca Mercedes si a explodat la scurt timp dupa pornirea de pe loc a autovehiculului. In masina se afla un afacerist, Ioan Crisan, tatal Laurei Bilcea, fosta sotie a deputatului PNL Sergiu Bilcea. Anchetatorii au in vedere in special ipoteza omorului.

Pompierii au intervenit pe Calea Aurel Vlaicu, in urma unui apel la 112, care anunta producerea exploziei in parcarea unui supermarket aflat la parterul unui bloc.

„In momentul sosiri echipajelor de interventie, incendiul se manifesta violent si generalizat. Incendiul a fost stins in aproximativ 20 de minute. Dupa stingerea incendiului, a fost gasita in interiorul masinii o victima decedata, care nu a putut fi identificata din cauza deteriorarii cadavrului in urma incendiului”, a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Arad, George Plesca.

Biroul de presa al Inspectoratului de Politie Judetean a anuntat ulterior ca masina a fost incendiata, iar victima este un barbat de 66 de ani, din Arad, care locuia in zona.

„Am fost sesizati prin apel 112 despre faptul ca in parcarea unui supermarket din municipiul Arad s-a produs o explozie la un autoturism. La fata locului s-au deplasat politistii si un echipaj al pompierilor care au constatat ca este vorba despre un autoturism incendiat, iar in interior se afla un barbat decedat. In continuare se efectueaza cercetari cu privire la stabilirea tuturor imprejurarilor in care a avut loc evenimentul”, a transmis IPJ.

Conform sursei citate, „conducerea Inspectoratului General al Politiei Romane a dispus deplasarea, de urgenta, la fata locului, a unor specialisti din cadrul Institutului National de Criminalistica, Directiei de Investigatii Criminale, Directiei de Combatere a Criminalitatii Organizate si Directiei Arme, Explozivi si Substante Periculoase, pentru a sprijini ancheta”.

Echipa de specialisti este coordonata de adjunctul directorului Directiei de Investigatii Criminale, comisar-sef de politie Cristian Gheorghe.

Urmareste-ne si pe:
Victor Gheja

Share
Published by
Victor Gheja

Recent Posts

Regele Charles al III-lea va participa la ceremoniile prilejuite de aniversarea a 80 de ani de la „Ziua Z”, in Franta

Regele Charles al III-lea intentioneaza sa calatoreasca, luna viitoare, in Franta pentru ceremoniile care vor…

6 minute ago

Rusii folosesc prizonierii din Vovchansk, Harkov, ca „scuturi umane”, spun oficialii ucraineni. „Au existat si executii de civili”

Fortele rusesti au capturat zeci de civili in orasul de frontiera Vovchansk, a declarat un…

O oră ago

„Escroc”, „ratat”. Trump si Biden isi duc campaniile prezidentiale la limita de jos a limbajului

Donald Trump l-a calificat din nou pe Joe Biden drept un „escroc", sambata, in Texas,…

2 ore ago

Protestatar agresat de bodyguarzii Gabrielei Firea. Protestatarul a fost impins in fata masinilor de pe bulevardul de langa Primaria Capitalei – Video

Cunoscutul protestatar Marian Morosanu "Ceausescu" a fost agresat de garzile de corp ale candidatului PSD…

20 de ore ago

Nicusor Dan a tinut „Primaria deschisa” pana la miezul noptii

Primarul Capitalei, Nicusor Dan, a invitat persoanele care au vizitat Primaria Municipiului Bucuresti inclusiv in…

20 de ore ago

Imagini demne de un film de actiune: magazin de bijuterii jefuit in plina zi la Paris

Magazinul de bijuterii Harry Winston situat pe bulevardul Montaigne, in arondismentul 8 din Paris a…

20 de ore ago