(Video) Salt cu parasuta in Catedrala Mantuirii Neamului. Patriarhia vrea sa-l vada pe faptas in mainile politiei

news

Un filmulet cu un barbat care sare cu parasuta in interiorul Catedralei Mantuirii Neamului a fost publicat zilele acestea pe internet si s-a viralizat rapid.

Astfel au fost alertate si serviciile de paza si supraveghere de la santierul Catedralei Nationale din Capitala, care au facut verificari.

Potrivit Departamentului de Coordonare a lucrarilor de santier de la Catedrala Nationala, „in urma verificarilor efectuate pana in acest moment pe santierul Catedralei Nationale, s-a constatat ca persoana care a efectuat un salt cu parasuta in interiorul acesteia a patruns acolo in mod total fraudulos, intrand intr-un sector foarte greu accesibil din punct de vedere logistic si administrativ, dupa incheierea programului de lucru din ziua respectiva”.

Conform estimarilor rezultate din analiza imaginilor publicate, in care se pot observa detalii legate de evolutia santierului interior, intamplarea a avut loc anul trecut, in perioada verii.

Echipele coordonatoare ale santierului Catedralei Nationale au sesizat serviciile de paza si supraveghere, care efectueaza verificari ale bazelor de date existente privind intervalul de timp identificat, atat pentru spatiul interior, cat si exterior al Catedralei.

„Mentionam ca incidentul reprezinta o fapta frauduloasa, comisa in mod abuziv si fara nicio implicare din partea celor care lucreaza in acest santier. Avand in vedere gradul ridicat de risc al incidentului, echipa coordonatoare de la Catedrala Nationala va solicita sprijinul autoritatilor competente care sunt in masura sa efectueze o ancheta adecvata in vederea depistarii persoanei respective”, precizeaza sursa citata, potrivit Agerpres.

Potrivit unor informatii din presa, un barbat a sarit cu parasuta din turla Catedralei Neamului, in interiorul lacasului, videoclipul, postat recent pe YouTube, devenind viral pe retelele sociale.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: