Viktor Orban transforma Ungaria intr-un stat politienesc. Actiuni provocatoare si jignitoare la granita cu Romania

externe

Membri ai organizatiilor de garzi civile din Ungaria vor contribui la protejarea frontierei dintre Ungaria si Romania in zona Kiszombor si Nagylak din acest weekend, patruland impreuna cu politia, a declarat un purtator de cuvant al Uniunii Garzii Civile din comitatul Csongrad, citat de MTI, scrie Agerpres.

Treisprezece organizatii ale Garzii Civile vor participa la activitati de protejare a frontierei pana pe 15 iunie, a indicat duminica presedintele comitatului Istvan Batiz.

Voluntarii vor actiona in intervalul orar 18:00 si 06:00, deplasandu-se in vehicule ale politiei, a adaugat el.

Patrulele ale garzii civile vor actiona la granita dintre Kiszombor, Tiszasziget si Mako, in punctele locale de trecere a frontierei si pe malul raului Mures, precum si in orice alte zone unde au loc evenimente iesite din comun sau in care este necesara o actiune politieneasca imediata, potrivit Uniunii Garzii Civile.

Armata ungara este de asemenea implicata in protejarea frontierei de la sfarsitul saptamanii. In total, 1.000 de soldati vor actiona la frontiera dintre Ungaria si Serbia sub supravegherea politiei timp de trei luni.

Mai mult despre:


Comentarii: