Vine dictatura, Dragnea anunta la Congresul PSD legi impotriva celor care-si „defaimeaza” tara: „Atacurile impotriva propriei tari trebuie sa inceteze”

politica

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, sambata, in cadrul Congresului PSD ca in Parlament va fi adoptat un pachet de legi menit sa opreasca „defaimarea” Romaniei.

„Haideti sa incepem sa spunem niste adevaruri. Romania este un stat suveran, in schimb atunci cand oameni politici, sefi de institutii, voci cunoscute ale societatii isi saboteaza cu buna stiinta tara, cu declaratii antiromanesti, pierdem indepdenta, demnitate, respect si nu castigam nimic in schimb. Defaimarea propriei tari prin minciuna este o fapta foarte grava.

Atacul asupra propriei tari este o insulta la adresa tuturor romanilor si trebuie sa inceteze. Suveranitatea Romaniei este mai pretioasa decat orice lupta pentru putere, decat orice mic interes local si de aceea este nevoie sa o protejam, si o vom proteja prin legi explicite, dezbatute si votate in Parlament

Noi ca natie vom fi respectati daca nu vom confunda bunele relatii cu servilismul”, a declarat Dragnea in fata delegatilor PSD.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: