Violeta Varga recunoaste ca are o relatie cu fratele prefectului PSD din Arad. In urma scandalului, a luat o decizie radicala

news

Violeta Varga si-a dat demisia din functia de inspector scolar, la doar o zi dupa numire, conform unui comunicat remis de ISJ Arad. Ea a confirmat ca are o relatie de 14 ani cu fratele Florentinei Horgea, actualul prefect de Arad.

„Ca urmare a articolelor aparute in presa, pentru a nu periclita imaginea Inspectoratului Scolar Judetean Arad, d-na prof. Violeta Varga a decis sa renunte la functia pentru care a fost numita”, se arata in comunicatul ISJ Arad.

Anterior acestui comunicat, ea a vorbit cu jurnalistii de la Press One si a declarat ca se simte hartuita de media, dupa ce in presa au aparut imagini provocatoare cu ea.

Violeta Varga a confirmat ca are o relatie de 14 ani cu fratele Florentinei Horgea, actualul prefect de Arad, insa a respins orice acuzatie ca nu ar fi avansat pe postul de inspector pe merit.

„CV-ul l-am trimis la minister. Deci, cariera mea didactica este urmatoarea: sunt invatator la baza, din 1997. Din 2006 sunt titular la Centrul pentru Educatie incluziva, iar in urma cu doi ani am fost numita director adjunct la Educatie incluziva Arad. Da, o sa pun CV-ul meu, o sa pun CV-ul meu. Nu l-am facut public pentru ca eu nu sunt o persoana publica. Eu sunt un biet om care traiesc din munca de profesor (izbucneste in plans). Si pur si simplu sunt hartuita”, a declarat Violeta Varga pentru Press One.

Intrebata de fotografiile pe care le posta pe contul sau de Facebook, pe care l-a inchis ulterior, Violeta Varga afirma ca, la fel „ca orice femeie”, a vrut sa „puna putina culoare”:

„Nu sunt trucata, poate sa vina oricine sa vada cum arat. Oricand invit pe oricine, in afara ISJ-ului, sa vina sa ma vada. Probabil am pus culoare sau, ma rog, ca fiecare femeie… Acuma faci mai multe poze si pui una care, totusi… Nu le pui oricum.[…] Pur si simplu le-am scos, ati observat ca le-am scos. Pozele erau anterior de a fi numita ca inspector. Pur si simplu e viata mea privata. Pozele nu mi se par exagerate. Vi se par exagerate?”, a declarat noul inspector.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: , ,

Comentarii: