Viorica Dancila paraziteaza marea sarbatoare de la Tebea. Vizita organizata in mare secret de teama protestatarilor

politica

Viorica Dancila, candidat PSD la Presedintie, va fi prezenta, duminica, la Serbarile Nationale de la Tebea. Dancila a organizat vizita in mare secret, de teama protestatarilor.

Viorica Dancila se sambata la Deva, unde a participat la Conferinta de alegeri a PSD Hunedoara. Nimeni nu a stiut, in afara de liderii PSD, de sosirea lui Dancila. „Am participat astazi la Conferinta de alegeri a PSD Hunedoara, o organizatie matura si performanta, una din multele structuri puternice pe care ne bazam in alegerile care urmeaza. Felicitari, Laurentiu Nistor, pentru realegerea in functia de presedinte al PSD Hunedoara! Felicitari si succes intregii echipe!”, a anuntat Dancila, sambata seara, pe Facebook.

Ea se afla la Hunedoara pentru a merge de fapt, duminica, la marea sarbatoare de la Tebea, unde sunt asteptati zeci de mii de romani. Se implinesc 147 de ani de la moartea lui Avram Iancu.

Prezenta lui Dancila la Tebea este confirmata de Prefectura Hunedoara, insa PSD nu a facut niciun anunt in acest sens.

„Duminica, 8 septembrie, la Tebea, au loc Serbarile Nationale dedicate memoriei lui Avram Iancu. Institutia Prefectului Hunedoara a trimis invitatii Presedintiei Romaniei, Guvernului, Parlamentului, partidelor, prefecturilor din zona etc.

Prim-ministrul Viorica Dancila (presedinte PSD), ministrul Afacerilor Interne, Mihai Fifor, cel al Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, al Sanatatii, Sorina Pintea, al Romanilor de Pretutindeni, Natalia Intotero, alti ministri, presedintele PNL, Ludovic Orban, europarlamentarii PNL, Rares Bogdan si Gheorghe Falca, precum si o serie de parlamentari PNL vor veni la acest eveniment”, anunta presa locala.

TVR 1 va transmite in direct manifestarile de la Tebea timp de trei ore. Pe scena vor urca artisti consacrati precum Nicolae Furdui Iancu, Sava Negrean Brudascu, Veta Biris, Matilda Pascal Cojocarita, Mariana si Adriana Anghel, Grupul din Hunedoara format din solistii Ciprian Roman, Ovidiu Olari, Cristian Fodor, Ovidiu Homorodean si Bogdan Toma, un grup format din solisti banateni: Ghita Caltun Brancu, Felicia Stoian, Ciprian Pop, Maria Coman, Grupul „Voievozii Muntilor” din Covasna, taragotistii Pera Bulz, Ionel Coza si Petrica Pasca si „micul patriot”, copilul Tudor Limbean.

Mai mult despre:


Comentarii: