Viorica Dancila recunoaste aproape la fiecare minut ca face doar ce vrea Dragnea. Ce a spus premierul din acte in legatura cu Declaratia 600: „domnul presedinte Dragnea le-a propus”

politica

Intr-o interventie telefonica la postul Romania TV, unde in studio era invitat Liviu Dragnea, Viorica Dancila nu existat sa spuna cat mai des posibil ca face ce ii spune Liviu Dragnea.

Premierul Viorica Dancila a declarat, cu privire la Declaratia 600 600, ca Ministerul Finantelor Publice va propune pana la data de 1 martie un model care sa prevada o singura declaratie si plata anuala.

Premierul Viorica Dancila, despre Formularul 600: Pana la 1 martie, Ministerul Finantelor Publice va propune o singura declarati, sustine Mediafax. ”Dupa cum bine stiti, domnul presedinte Liviu Dragnea a cerut in ultimul CEX sa se prelungeasca termenul de depunere a declaratiei 600 si, de asemenea, sa ramana un singur formular. In consecinta, in prima sedinta de Guvern, am luat decizia sa prelungim termenul de depunere pana pe 15 aprilie pentru a da posibibilitatea in MFP ca pana pe data de 1 martie (…) ministerul sa propuna un model care sa prevada o singura declaratie si o singura plata anuala pentru toti cei care au activitati independente. (…) Noi cautam solutiile pe care multi le asteapta din partea noastra si pe care domnul presedinte Dragnea le-a propus in primul CEX”, a declarat premierul Viorica Dancila.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Comentarii: