politica

Viorica Dancila s-a vaicarit iar ca a „jignit-o” Iohannis: „Mi-a cerut demisia de sapte ori”

Premierul Viorica Dancila a declarat ca seful statului Klaus Iohannis nu si-a cerut niciodata scuze pentru iesirile sale care au vizat-o si ca nu asteapta sa fie tratata special pentru ca e femeie, dar comportamentul lui Iohannis ii pune o eticheta chiar presedintelui.

„Cand jignirile vin de la presedinte, este cu atat cu atat mai neplacut, pentru ca trebuie sa aiba alta atitudine. Nu l-am vazut adversar. Ca sa fii adversar, trebuie sa mergi intr-o lupta, eu nu am o lupta cu prsedintele Iohannis. Lupta mea este ca acest guvern sustinut de cei doi lideri- Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu, colegii din alianta PSD-ALDE, sa duca la capat ce a inceput, o lupta a noastra. Nu as vrea sa pierdem energia luptand cu oameni care au alte interese”, a declarat Viorica Dancila, la Antena 3.

Intrebata daca presedintele si-a cerut scuze, Dancila a spus: „Niciodata, mi-ar fi placut sa aud acest lucru, presedintele nu a facut-o. Nu e bine in primul rand pentru dansul. Am trecut si am mers mai departe, dar lucrurile spuse i-au lipit o eticheta, ca nu poate avea consens, ca poate jigni o femeie. Nu astept un tratament aparte ca sunt femeie premier, dar nu e normal ca presedintele sa jigneasca, sa ceara de 7 ori demisia fara argumente solide”.

Anterior, Viorica Dancila a spus ca este jignita de iesirile publice ale presedintelui Klaus Iohannis la adresa sa si ca acestea nu ar trebui sa existe la adresa niciunei femei. Intrebata ce a jignit-o, Dancila a spus ca expresiile „femeia aceasta” si „nu stie functionarea statului”.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Serbia reintroduce serviciul militar obligatoriu dupa ce Croatia vecina a decis acelasi lucru: „Vrem sa ii respingem pe cei care ne ameninta”

Guvernul sarb a decis, vineri, sa reintroduca serviciul militar obligatoriu, care a fost abolit in…

5 ore ago

Simfonia Apei. Bucuria de weekend pentru sute de bucuresteni – VIDEO

In fiecare weekend, Piata Unirii din Bucuresti se transforma intr-o adevarata feerie de lumini, apa…

4 ore ago

A disparut patronul firmei bulgare care a livrat pagerele explozive celor din Hezbollah: „Este de negasit”

Rinson Jose, originar din India, fondatorul Norta Global, implicat in vanzarea de pagere catre gruparea…

10 ore ago

Soldati israelieni au fost filmati impingand cadavre ale palestinienilor de pe un acoperis al unei cladiri din Cisiordania

Soldati israelieni au fost filmati, joi, impingand trei trupuri aparent lipsite de viata de pe…

6 ore ago

Femeia a carei firma a fost legata de pagerele care au explodat in Liban s-ar afla sub protectia serviciilor secrete maghiare

Femeia a carei companie a fost legata de miile de pagere care au explodat in…

7 ore ago