Virgil Popescu s-a retras, Motreanu devine prim-vicepresedinte al PNL. Ciuca le multumeste pentru „intelepciune si maturitate”

politica

Virgil Popescu s-a retras, vineri, din cursa pentru postul de prim-vicepresedinte, la Consiliul National al PNL de la Poiana Brasov.

In urma retragerii lui Virgil Popescu, singurul candidat pentru functia de prim-vicepresedinte pe strategii politice ramane Dan Motreanu.

„Nu a fost usor sa ma inscriu in cursa contra lui Dan Motreanu, un prieten pe care il stiu de cand am venit in PNL. Am facut multe campanii impreuna, unele pierdute, altele castigate. Cred ca este intelept ca Dan sa intre in Biroul Executiv, sa faca parte din conducerea partidului. Ma bucur ca suntem toti de acord ca unitatea partidului sta in forta noastra, sa fim cat mai multi implicati.
E pacat ca pana la aceasta data Dan nu a fost alaturi de noi, este un liberal mai vechi ca mine, care a participat si a tras tot timpul la fraiele PNL si cred ca putem face mult mai mult impreuna decat singuri in PNL, in special in anul 2024 cand avem patru randuri de alegeri. Dane, accepta sa imi retrag canditatura si sa ramai candidat singur in aceasta cursa”, a anuntat Virgil Popescu, in aplauzele celor prezenti, potrivit News.ro.
Presedintele PNL Nicolae Ciuca a completat apoi, afirmand ca nici daca ar fi castigat aceasta functie Virgil Popescu nu ar fi primit atatea aplauze de cate a avut parte in momentul anuntului retragerii din cursa.
De asemenea, Nicolae Ciuca i-a multumit lui Virgil Popescu pentru „intelepciune si maturitate”.
Urmareste-ne si pe:

Comentarii: