Vizata de GRECO, Sectia Speciala cauta sa castige simpatia romanilor. Adina Florea a declansat urmarirea penala impotriva procuroarei Maria Antoaneta Piturca

news

Sectia Speciala a declansat urmarirea penala impotriva procuroarei Maria Antoaneta Piturca, cea care a luat-o cu forta pe Sorina de la asistenta maternala de la domiciliul acesteia din Baia de Arama, anunta Digi24

Inspectia Judiciara a cerut ca procurorul Maria Antoaneta Piturca, de la Parchetul Curtii de Apel Craiova, sa fie cercetat disciplinar, dar si suspendat din functie pana la incheierea anchetei. De altfel, magistratul a dat explicatii, miercuri, in fata colegilor ei de la CSM. Inainte de audiere, a facut un gest nepotrivit la adresa jurnalistilor.

Miercuri, au continuat si procesele deschise de procurorul general in cazul adoptiei fetitei din Baia de Arama.

Revizuirea este judecata de Curtea de Apel Craiova, asa cum a stabilit instanta suprema, urmand ca o decizie sa fie luata joi.

Al doilea proces, prin care Ministerul Public urmareste instituirea unei interdictii de a scoate copilul din tara, a fost mutat pentru a treia oara, de la Tribunalul Olt la Judecatoria Slatina.

Fetita a fost luata cu mascatii din casa in care a fost crescuta de un asistent maternal, din Baia de Arama, judetul Mehedinti, dupa ce a fost infiata de o familie din America.

Mai mult despre: ,


Comentarii: