Vlad Voiculescu, alaturi de Nicusor Dan: „Sunt foarte familiarizat cu practicile PSD-iste de denigrare, am simtit-o pe pielea mea din 2016 pana azi”

politica

Presedintele PLUS Bucuresti, Vlad Voiculescu, isi anunta sustinerea pentru Nicusor Dan in fata campaniei extrem de agresive derulata de organele de propaganda ale PSD. „Sunt foarte familiarizat, din pacate, cu practicile PSD-iste de denigrare, am simtit-o pe pielea mea din 2016 pana azi”, arata Vlad Voiculescu.

„Nicusor Dan a reprezentat in ultimii 10 ani un exemplu de cetatean bucurestean implicat, care a luptat impotriva abuzurilor facute de mafiotii cu functii publice. Brusc, in plina campanie electorala, cand are sanse sa dea jos administratia PSD, reprezentata de 4 ani de clanul Firea-Pandele, apare o ‘inregistrare-surpriza’.

Au inceput cu mizeria cu voluntarii USR-PLUS imbracati in femei, continua cu aceasta mizerie. Au continuat cu sicanele de fiecare zi din Voluntari si din atatea locuri din tara. Cine stie ce urmeaza?

Sunt foarte familiarizat, din pacate, cu practicile PSD-iste de denigrare, am simtit-o pe pielea mea din 2016 pana azi. Incearca sa conecteze niste informatii, sa le dea o poveste care pare mare dezvaluire si apoi sa o lanseze pe una dintre goarnele ‘independente’ care produc multa galagie cu extrem de mult tupeu. Ce i se intampla acum lui Nicusor Dan se potriveste perfect pe acest model.

Isi folosesc puterea mediatica si propagandistica pentru a murdari orice om are curajul sa le stea in cale. Este inca o minciuna dintr-un sir lung si perfid de atacuri, prin care, cu disperare, sunt capabili sa faca orice pentru a-si pastra privilegiile.

Nu am niciun indiciu sa cred ca Nicusor Dan este altceva decat un om cinstit si un cetatean extrem de implicat. Faptele vorbesc de la sine. Diferentele dintre un om cinstit si intregul clan mafiot pitit in spatele Gabrielei Firea sunt mai clare ca niciodata. Va invit sa fim lucizi si prezenti in continuare. Va invit sa strangem randurile si sa dam o data cu ei de pamant pe 27 septembrie. Mai sunt 12 zile”, a scris Voiculescu pe Facebook.

Nicusor Dan a anuntat, marti, ca o da in judecata pe Gabriela Firea pentru „dejectiile aruncate in spatiul public” si a explicat apoi detaliat cazul surprins in inregistrarea data publicitatii de Dana Budeanu.

„Voi intenta proces civil pentru calomnie primarului PSD in functie, Gabriela Firea, care a spus despre mine, explicit, ca am luat bani pentru a ajuta cetatenii in diferite chestiuni. Este o afirmatie mincinoasa, va trebui sa raspunda. Inteleg ca ea nu poate sa conceapa ca cineva sa isi dedice 15 ani din viata sa apere niste principii, ca nu este sistemul ei de valori, ca cineva poate sa doneze din banii lui gratuit pentru o cauza. Nu poate sa conceapa, ca nu exista in sistemul ei de valori.

Cand faci afirmatii mincionoase despre cineva trebuie sa platesti. Si am obligatia sa apar spatiul public de dejectii revarsate de un constracandidat politic”, a anunta Nicusor Dan.

El a explicat apoi in amanuntime ce s-a intamplat in cazul cetateanului din Sectorul 4.

„Un cetatean din Secgtorul 4 a fost abuzat de Primaria Sectorului 4 care i-a demolat ilegal proprietatea. Acest fapt a fost constatat prin hotarare definitiva de Tribunalul Bucuresti. A fost demolat fara niciun act o proprietate existenta in baza unei autorizatii pe care chiar primaria o daduse. Inainte de a fi demolat, cetateanul abuzat a apelat la mine si m-a rugat sa il ajut. L-am ajutat, cum am facut de 15 ani cu mii de oameni din Bucuresti si din tara.

(…) Sunt acuzat ca am folosit functia publica pentru a apara un cetatean. Este ridicola, este obligatia mea de parlamentar de a rezolva problemele cetatenilor din circumscriptie. Ma autodenunt, nu am facut doar acest gest, am rezolvat problemele multor cetateni: au venit taximetristii, am mers in instanta, am castigat. Am interventi cand Primaria a dorit sa betoineze Parcul Cismigiu, am intervenit in instanta am castigat.

Sunt acuzat ca am aparat un interlop. Niciodata, la miile de oameni care au venit la noi, nu am investigat cine sunt oamenii care vin sa ne solicite ajutorul. Ne-am uitat doar daca au dreptate sau nu au dreptate”, a declarat Nicusor Dan.

„Am atins punctele nevralgice ale caracatitei din primarie”, a mai explicat Nicusor Dan.

El a mai anunta ca miercuri, de la ora 10.00, va face noi dezvaluiri despre acte de coruptie de sute milioane de euro la nivelul Primariei Bucuresti.

Mai mult despre: ,

Comentarii: