Vloggerul Zmenta pune punctul pe i: „Cumpanasu, individ sinistru. Jeg, mizerie, iar cei care-l vor vota, sa puna stampila de doua ori pe el cu toata increderea!”

politica

Popularul vlogger Zmenta (Mihai Taranu) este indignat de candidatura lui Alexandru Cumpanasu la Presedintia Romaniei. El le cere fanilor acestuia „sa puna stampila de doua ori pe el”.

„Alexandru Cumpanasu, acest individ sinistru, pentru vizibilitate s-a catarat pe moartea nepoatei sale ucisa in Caracal, iar acum candideaza la prezidentiale. Jeg, mizerie, iar cei care-l vor vota, sa puna stampila de doua ori pe el cu toata increderea!”, scrie Zmenta pe Facebook.

Vloggerul Zmenta are peste 900.000 de fani pe Facebook si peste 600.000 pe YouTube.

Alexandru Cumpanasu a anuntat, joi seara, ca incepe strangerea de semnaturi pentru a candida la Presedintia Romaniei. Cumpanasu spune ca va candida ca independent. El are nevoie de 200.000 de semnaturi.

„Am nevoie de parghii. Sa ii fereasca Dumnezeu sa am acele parghii pe mana. Voi incepe un travalug, toate vuvuzelele posibile, toti propagandistii posibili, toate lichelele vor incepe sa ma atace in orice fel. Sunt pregatit pentru orice. Cauza pentru care m-am hotrat sa lupt este mai importanta decat orice santaj.

Astept orice atac, vor pune un pret pe capul meu faca vad ca am sanse. Daca voi intra in cursa va spun doar atat, nu se vor abtine de la nimic.

Nu am structura de partid a lui Diaconu, care are doua partide in spate, nu am structurile uriase ale partidelor. Numai nu ajutorul dvs. pot reusi sa strang semnaturile.

Spun unii ca ma catar pe cadavre. Bai, jegosilor, care cadavre? Nu exista nciun cadavru, nicio proba, aceste fete pana atunci sunt in viata. Voi face tot ce imi sta in putinta sa le gasesc.

Voi pune pe Facebook un tabel pe care trebuie sa-l completam, sa imi trimiteti date dvs. de contact. Sa va ganditi cum pot strange aceste semnaturi, eu sunt singur.

Eu voi candida daca voi acea sprijinul poporului onest din aceasta tara”, a declarat Cumpanasu intr-un live pe Facebook.

„I-am intrebat pe parintii Alexandrei ce trebuie sa fac. O sa vedeti raspunsul pe care l-au dat acesti oameni. Mi-au spus cu simplitatea pe care ati vazut ca o au: ‘Sandule, noi credem in tine. Nu consideram ca are vreo legatura cu Alexandra, o tara intreaga are nevoie sa radem aceste clanuri’. Nu as fi facut pasul asta fara acordul lor, sunt oameni cu convingeri puternice, au nevoie sa isi creasca copilul care le-a ramas intr-un climat de siguranta. Am sprijinul lor”, a adaugat Cumpanasu.

El a mentionat apoi ca se va suspenda de la sefia CNMR pe perioada campaniei electorale. El si-a facut public si numarul de telefon pentru a vorbi cu sustinatorii: 0723000354.

Intrebat in cadrul unui interviu la TVR, in urma cu o luna, daca intentioneaza sa candideze la Presedintie, Cumpanasu a raspuns vehement ca nu are astfel de planuri.

„Nu. Atat de mult s-au chinuit unii nemernici sa spuna ca voi candida dupa ce am infiintat CNMR in urma cu patru ani… Unii au tinut-o langa ca voi candida. Nu am avut niciodata gandul de a candida. Daca mi-as fi dorit as fi facut-o. Daca voiam sa conduc tara as fi incercat sa candidez. Dar nu vreau. Forta coalitiei pe care am infiintat-o are o forta mult mai mare decat daca as fi maine presedintele Romaniei. Una peste alta, nu voi candida la nicio functie, stati linistiti! Si mai incetati dracului cu propaganda pe subiectul acesta!”, a declarat Alexandru Cumpanasu.

Mai mult despre:

Comentarii: