politica

„Voi doar aveti gura mare, am numarat de trei ori voturile”. Comentariu fabulos al unui PSD-ist, membru in sectia de votare, pe pagina Gabrielei Firea

Un reprezentant PSD intr-o sectie de votare din Bucuresti a lasat un comenmtariu fabulos pe pagina de Facebook a Gabrielei Firea la o postare in care aceasta se plangea ca a fost furata la alegeri.

Pesedistul spune ca a numarat vigilent de trei ori voturile si tot Nicusor Dan a avut mai multe. La final, pesedistul spune ca el „a muncit”, iar Gabriela Firea are „doar gura mare”.

Gabriela Firea, primarul inca in functie al Capitalei, a sustinut sambata ca prezenta scazuta la urne a afectat-o in lupta pierduta cu Nicusor Dan, dar acuza ca, pe langa procese verbale modificate, mii de voturi pentru ea ar fi fost anulate si „trecute fara temei la nule”. „Pentru a-mi fi continuat activitatea si proiectele, ne-au lipsit doar 30 de mii de voturi – foarte putin raportat la cele aproape doua milioane de bucuresteni cu drept de vot”, a scris Firea.

„O imbratisare, o floare si mii de multumiri celor 250 de mii de bucuresteni care m-au votat! Va voi purta in suflet toata viata! Din pacate, din cei un milion opt sute de mii de alegatori inscrisi in liste, au participat la vot doar 650 de mii. Pentru a-mi fi continuat activitatea si proiectele, ne-au lipsit doar 30 de mii de voturi – foarte putin raportat la cele aproape doua milioane de bucuresteni cu drept de vot”, a scris pe Facebook primarul inca in functie al Bucurestiului.

Firea a continut sa acuza ca ar fi fost furata la alegerile de duminica trecuta.

„Puteti calcula, avand 1200 de sectii de votare, cate procese verbale trebuiau modificate, asa cum s-a intervenit pe ele cu carioca sau pix mai gros, si cate voturi exprimate pentru mine trebuiai trecute fara temei la nule. Sunt mii de astfel de voturi anulate la BEM. Nimeni nu mai vrea sa le numere, totul se inchide azi, s-a pus capac peste adevar”, a scris Gabriela Firea.

Viitorul fost primar general al Capitalei a mai scris ca va merge in justitie „dupa puterile mele, sa apar voturile cetatenilor, adica esenta democratiei”.

„Stiu ca este o lupta inegala. Ei, cu toate institutiile statului de partea lor, cu toate butoanele vizibile si invizibile. Eu, cu oamenii alaturi dar fara forta persuasivo-institutionala. Voi merge mai departe in justitie dar, la cum arata lucrurile… in fine, daca tot au castigat prin frauda, masluire, viciere, macar sa se apuce de treaba”, a scris Firea.

„Doresc binele acestui oras, prin urmare sper ca promisiunile din campanie sa fie puse rapid in aplicare”, a mai adaugat Gabriela Firea dupa care s-a lansat in noi atacuri la adresa lui Nicusor Dan si a actualului guvern.

Urmareste-ne si pe:
Ioana Hurdea

Share
Published by
Ioana Hurdea

Recent Posts

In cel mai pur stil bolsevic, Rusia va nationaliza o importanta companie producatoare de votca pe motiv de „implicare in activitati extremiste”

Autoritatile ruse au luat masuri pentru a confisca activele cu sediul in Rusia ale unui…

15 minute ago

Lui Elon Musk nu i-a placut ce i-a spus una dintre subalternele sale de la Tesla, asa ca a concediat-o, odata cu intregul departament al acesteia

Directorul executiv al Tesla, Elon Musk, pare decis, prin masurile controversate luate in ultimele saptamani,…

45 de minute ago

Medici la cutite: un pacient din Slobozia asteapta de zece zile sa fie operat, dar interventia se tot amana fiindca anestezistul si chirurgul sunt certati

Un pacient internat la Spitalul Judetean de Urgenta Slobozia asteapta de zece zile sa fie…

O oră ago

Finlanda va folosi militari rezervisti pentru paza granitei cu Rusia, in eventualitatea sosirii unor valuri bruste de migranti, incurajate de rusi

Finlanda planuieste sa isi schimbe regulile de recrutare pentru a permite rezervistilor sa ajute la…

O oră ago

Joe Biden si Donald Trump au convenit sa aiba doua dezbateri prezidentiale, in iunie si septembrie

Ultima data cand presedintele Biden sau fostul presedinte Donald Trump au participat la o dezbatere…

2 ore ago

Din nou, mana lunga a Moscovei? Scriitorul care a incercat sa-l asasineze pe premierul slovac Fico este sustinator fervent al unui grup paramilitar pro-rus

Desi tentativa de asasinat comisa de scriitorul slovac Juraj Cintula asupra premierului Robert Fico a…

2 ore ago