Voiculescu intoarce armele? Reportaj devastator la Antena 1 despre afacerea Belina-Dragnea, seful PSD a fost prins cu minciuna – Video

news

Reportaj surprinzator la Antena 1 despre afacerea Belina. Reporteri ai postului au fost pe insula, unde au constatat ca Liviu Dragnea a mintit cand a spus ca oricine poate sa pescuiasca in acest loc.

Antena 1 a difuzat un reportaj realizat pe insula Belina care este extrem de defavorabil lui Liviu Dragnea, in conditiile in care postul frate, Antena 3, il sustine puternic pe seful PSD. Echipa Antena 1 a constatat ca Liviu Dragnea a mintit, intr-un interviu acordat chiar lui Mihai Gadea, cand a sustinut ca oricine poate sa pescuiasca in acest loc. Insula este impanzita de pancarte cu „pescuitul interzis” si peste tot misuna oameni de paza, gata sa actioneze in forta daca cineva este surprins la pescuit.

Mai mult, oamenii din satul invecinat, Seaca, spun ca nu mai pot sa pescuiasca acolo din momentul in care balta au fost concesionata firmei Tel Drum. Ei si-au gasit barcile sparte, spunand acum ca le este teama sa mai mearga pana la Belina.

Iata reportajul care contrazice afirmatiile lui Dragnea:

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Comentarii: