„Voluntari este o mandrie nationala”. Firea il lauda pe Pandele: „Este un exemplu de bun gospodar si nu imi este rusine cu el”

politica

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a postat marti pe pagina de Facebook o inregustrare video in care isi prezinta bilantul, dupa 4 ani de la depunerea juramantului. Ea a tinut insa sa vorbeasca si de Voluntari, unde sotul ei este primar.

Gabriela Firea sustine ca Florentin Costel Pandele este un exemplu de bun gospodar, iar ce s-a intamplat in Voluntari este o mandrie nationala.

”Se arunca cu noroi in mine ca sunt sotia primarului din Voluntari. Ce s-a facut in ultimii 20 de ani in Voluntari este o mandrie nationala. O comuna din care nimeni nu mai iesea din casa atunci cand ploua, a devenit un oras modern, european, cu scoli cautate de majoritatea elevilor din judetul Ilfov, cu un spital ridicat cand guvernarea PNL-PDL inchidea spitale, cu transport public si toate facilitatile urbane. Sotul meu este un exemplu de bun gospodar si nu imi este rusine cu el. Eu ma intreb cum ma mai suporta”, a spus Firea.

Contracandidatul ei, Nicusor Dan, a sustinut miercuri o conferinta de presa la confluenta dintre Bucuresti si Voluntari pentru ca, „asa cum Liviu Dragnea a vrut sa conduca Romania pe modelul CJ Teleorman, asa Gabriela Firea a vrut sa conduca Bucurestiul pe modelul Primariei Voluntari”, condusa de sotul ei, Florentin Pandele.

Potrivit lui Nicusor Dan, cel mai semnificativ exemplu sunt zecile de companii municipale care „au inghitit bani cat centura Bucurestiului” si in care au fost angajati „pe salarii foarte consistente oameni din aparatul de partid”.

„S-au facut mii de angajari in companiile municipale, in administratiile publice din Capitala, nimeni nu e in stare sa spuna un singur specialist, un om respectat in disciplina lui, lider in domeniul lui, un universitar sau un om din mediul de business care sa fi fost adus de Gabriela Firea fie in companii, fie in administratiile din subordinea Primariei”, a spus Nicusor Dan.

In opinia sa, Gabriela Firea nu are nicio legatura cu Bucurestiul.

„‘Cui nu-i place sa plece din Bucuresti’. Asta este mesajul definitoriu pe care primarul Bucurestiului l-a adresat bucurestenilor. Eu cred ca e mai simplu sa plece primarul din Bucuresti. Oricum, nu a venit in Bucuresti decat in vizita, nu a locuit o singura zi in Bucuresti, nu a stat in trafic, pentru ca primarul cand vine e acompaniat de Politia Locala, care-i deschide intersectiile (…), nu are nicio legatura cu acest oras”, a mai declarat Nicusor Dan.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: