Categories: politica

„Vom afla niste lucruri senzationale”. Un lider PSD anunta ca Tudorel Toader nu si-a finalizat evaluarea in privinta Laurei Codruta Kovesi

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, sustine ca ministrul Justitiei a prezentat un raport intermediar privind activitatea procurorilor sefi si ca evaluarea acestora continua. „Vom afla niste lucruri senzationale”, a declarat Stefanescu.

„Am vorbit cu Eugen Nicolicea si Serban Nicolae si alti juristi senzationali si mi-au explicat situatia din punct de vedere tehnic. Ceea ce s-a intamplat miercuri a fost o concluzie legata doar de decizia CCR in privinta inceputului de ancheta a organelor de stat vizavi de guvern si nu o evaluare de management asa cum anuntase chiar ministrul. Aceasta evaluare inca se face. Nu a fost anuntat rezultatul. Vom afla niste lucruri senzationale. Evaluarea continua. Noi avem asteptari mari de la ministrul Justitiei”, a declarat Codrin Stefanescu la Antena 3.

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, miercuri, ca nu este oportuna, in acest moment, declansarea procedurii de revocare a procurorului general si a procurorului sef al DNA.

„In acest context, evaluand toti factorii de constitutionalitate, de legalitate, de oportunitate (…) am apreciat ca, in acest moment, nu este oportuna declansarea mecanismului institutional de revocare a procurorului general, respectiv a procurorului sef al DNA”, a spus Toader intr-o conferinta de presa.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:
Victor Gheja

Share
Published by
Victor Gheja

Recent Posts

INSCOP il contrazice pe Pieleanu, Firea este pe locul 3. Surpriza mare, Opozitia conduce in Bucuresti si in privinta votului politic

Actualul primar al Capitalei Nicusor Dan se afla pe primul loc in intentiile de vot…

O oră ago

China ameninta cu represalii dupa ce Joe Biden a semnat legislatia privind apararea Taiwanului si interzicerea TikTok

China a lasat sa se inteleaga ca ar putea lua masuri represive dupa ce presedintele…

3 minute ago

Fortele ostile Republicii Moldova si-ar dori sa dea jos drapelul tarii


Moldova comemoreaza 78 de ani de la foametea organizata din 1946-1947, 14 ani de cand…

54 de minute ago