Vosganian: „Celor care au votat USR nu le plac John Lennon, Pink Floyd si Led Zeppelin. Le plac securistii si procurorii”

politica

Purtatorul de cuvant al ALDE, deputatul Varujan Vosganian, sustine ca romanilor care au votat cu USR nu le „John Lennon, Emerson, Like & Palmer, Pink Floyd si Led Zeppelin”, ci „securistii si procurorii”.

„Cand eram tineri, noua, generatiilor nascute dupa razboi, ne placeau John Lennon, Emerson, Like & Palmer, Pink Floyd si Led Zeppelin. Nu ne placeau securistii si procurorii.

Cu un veac si jumatate mai inainte, generatia tanara ovationase aparitia romantismului. Asa au fost dintotdeauna tinerii.

USR nu cauta sa reprezinte tanara generatie. USR cauta sa perverteasca tanara generatie”, a sustinut Vosganian.

Recent, Vosganian se arata indignat de „campania obsesiva anti-PSD” si sustinea ca PNL si USR sunt cele care au devenit un pericol la adresa democratiei.

„Campania obsesiva anti-PSD si asmutirea electoratului impotriva pesedistilor sunt menite sa abata atentia opiniei publice de la adevaratele probleme ale societatii romanesti.

Scriam, in anul 2000, in cartea ‘Mesajul Dreptei Romanesti’ ca pericolul la adresa democratiei vine de la PSD. Acum, in anul 2020, ma vad nevoit sa scriu ca adevaratul pericol la adresa democratiei vine de la PNL si USR”, a scris Vosganian pe Facebook.

ALDE nu mai are sanse sa intre in Parlament, fiind cotat in sondaje cu 3%, astfel incat Vosganian vrea sa isi perpetueze imunitatea parlamentara pe listele altui partid.

Varujan Vosganian este acum afiliat la grupul PSD din Camera Deputatilor.

Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT) a solicitat, in 2 februarie 2015, procurorului general al Romaniei sa ceara Senatului avizarea cererii de urmarire penala pe numele lui Varujan Vosganian, ministru al Economiei in perioada decembrie 2006 – decembrie 2008, sub aspectul infractiunilor de constituire a unui grup infractional organizat, abuz in serviciu si complicitate la delapidare.

Senatul, dominat de PSD, a respins solicitarea de ridicare a imunitatii lui Vosganian.

Mai mult despre:

Comentarii: