Vosganian, disperat ca nu mai intra in Parlament daca vin anticipatele: „Jucam intr-un film cu prosti?”

politica

Vicepresedintele ALDE Varujan Vosganian l-a ironizat, sambata, pe Rares Bogdan pentru ca a anuntat ca premierul Ludovic Orban va demisiona in luna februarie.

”Inainte de a spune daca Rares Bogdan vorbeste bine sau rau, sa convenim ca vorbeste prea mult. Deunazi, Rares Bogdan a anuntat ca premierul Ludovic Orban va demisiona in luna februarie. Cu alte cuvinte, daca ne luam dupa el, noi, ceilalti, jucam intr-un film cu prosti. Am acceptat angajarea raspunderii pentru bugetul pe un an al unui Guvern care intentioneaza sa demisioneze peste doua luni. Tare, nu?”, a scris pe Facebook Varujan Vosganian.

Rares Bogdan, a anuntat, luni, ca PNL poarta negocieri cu partidele parlamentare pentru declansarea alegerilor anticipate, fiind nevoie de inca 24 de voturi pentru a sustine un astfel de demers. Europarlamentarul a afirmat ca anticipatele vor avea loc pana in aprilie 2020.

„Noi vom folosi toate mijloacele constitutionale pentru a genera alegeri anticipate. Este obligatia noastra. Este o cerinta a alegatorilor nostri. Acest demers este sustinut de USR, UDMR si PMP. Ne asteptam ca cei care au sprijinit investirea Guvernului Orban, din 23 de parlamentari ALDE, sa sustina demersul nostru. (…) Este normal sa ne dorim o majoritate formata din doua sau trei forte politice, din care vioara intai sa fie PNL si un Guvern condus de Ludovic Orban. Veti vedea ca avem toti pasii pregatiti, lunile februarie, martie vor fi extrem de interesante. Cel tarziu in aprilie vom avea alegeri anticipate”, a declarat Rares Bogdan la Digi24, citat de Mediafax.

Mai mult despre: ,

Comentarii: