Categories: news

Zeci de perchezitii ale ofiterilor anticoruptie la final de an, sunt vizate mai multe institutii publice

Ofiterii DGA fac, joi, 68 de perchezitii, la domiciliul unor persoane si la sediul unor institutii publice, precum Registrul Auto Roman Mures si Serviciul Pasapoarte Mures, intr-un dosar in care se investigheaza fapte de coruptie comise de un agent de politie si de functionari RAR.

„Din cercetarile efectuate pana in prezent a rezultat faptul ca, in cursul acestui an, un cetatean din Mures a pretins si primit in mod repetat sume de bani de la diferite persoane in scopul facilitarii omologarii individuale si emiterii cartii de identitate a vehiculelor in regim de urgenta, fara programare, pentru autovehicule rulate de proveninta straina, aflate la prima inmatriculare in Romania. Activitatea infractionala a fost realizata cu sprijinul unor functionari din cadrul RAR Mures”, explica DGA, citata de Mediafax.

„Cetateanul a beneficiat de sprijin din partea unui agent de politie din cadrul Serviciului Public Comunitar pentru Evidenta si Eliberarea Pasapoartelor Simple Mures. Acesta, in exercitarea atributiilor de serviciu a eliberat unor persoane din anturajul sau documente de identitate, in schimbul unor foloase materiale, fara programare, in regim de urgenta si fara a achitarea taxelor aferente eliberarii in regim de urgenta”, mai spun ofiterii.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Statie radar ruseasca, de 5 milioane de dolari, distrusa de ucraineni. Radarul „Podlet-K1” detecta tinte aeriene la altitudini joase

Ucraina a distrus o statie radar rusa Podlet-K1, intr-un atac condus de Directia de informatii…

4 ore ago

Strategii disperate, cum il promoveaza Antena 3 pe Piedone: „Ne trebuie un om gospodar fara scoala. Din ’90, pana acum au fost numai cu scoala”

Antena 3 a prezentat un "sondaj" realizat pe strada in Bucuresti din care a selectat…

34 de minute ago

Un nou razboi sta sa izbucneasca. Presedintele Azerbaidjanului: „Nu putem sta si astepta vazand cum Franta, India si Grecia inarmeaza Armenia impotriva noastra”

Presedintele Azerbaidjanului, Ilham Aliyev, a lansat un nou avertisment razboinic in conflictul pe care tara…

57 de minute ago

Piatra-Neamt: Tanar drogat prins de doua ori, in aceeasi noapte, la volan. Ce masuri au luat politistii

Un tanar de 22 de ani din Piatra Neamt a fost prins de doua ori,…

2 ore ago

Burduja cel viteaz: „Vreau sa vad daca Nicusor Dan are curajul sa se lupte cu mine pe argumente, il provoc la o dezbatere”

Sebastian Burduja si-a depus, sambata, candidatura la Primaria Capitalei, si a declarat cu acest prilej…

2 ore ago