Zgonea isi plange de mila: „Avem astazi cea mai PERICULOASA meserie”

politica

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a declarat, sambata, ca Victor Ponta este prietenul si partenerul sau de proiect si ca il sustine.

„Victor Ponta este prietenul si colegul meu si partenerul meu de proiect, un proiect care este un proiect de succes pentru Romania si pentru partid si pentru aliatii sai, astfel incat, nu trebuie sa ne ascundem, cred ca nu doreste nimeni, nici dumneavostra, nici eu, niciun roman nu doreste altuia raul si in momentul acesta si clipele prin care trece familia lui sunt dificile. Ca politician, si el si eu suntem vaccinati, suntem pregatiti pentru orice, ca de aceea ne-am ales aceasta meserie care astazi este mai periculoasa decat cea mai ….”, a spus Valeriu Zgonea, citat de Mediafax.

Intrebat daca a vorbit cu premierul, el a spus ca vorbeste zilnic cu premierul, avand lucruri importante pe ordinea de zi, cum ar fi Codul Fiscal, legea alegerilor parlamentare.

„Vorbesc zilnic cu premierul, nu numai aceasta situatie, avem si alte lucruri pe ordinea de zi dezbaterea pe Codul Fiscal, ca procedura, vine legea alegerilor parlamentarilor de la Senat, lucruri care pentru noi sunt extrem de importante, pe care le discutam, sunt amendamente, sunt chestiuni care mie imi displac si nu sunt de acord cu ele si transmit imediat, sunt argumente pro si contra in cadrul unei echipe care, dupa cum ati observat in sondaje, guverneaza foarte bine”, a spus Zgonea.

El a aratat ca il sutine pe Victor Ponta, la fel cum il sustine pe Liviu Dragnea si pe ceilalti colegi aflati in situatii dificile.

„Bineinteles, ca prieten si ca partener de proiect si ca om vechi de douazeci de ani in partid, intotdeauna il sutin si pe el, si pe Liviu Dragnea si pe ceilalti colegi ai mei, care trec prin momente dificile. Eu ma uit la marea fotografie si eu cred ca in acest moment Guvernul Romaniei a facut foarte bine Romaniei. Este o decizie personala pe care domnia-sa trebuie sa o ia, nu vreau sa comentez, dar vom discuta la momentul respectiv. Normal, exista o solidaritate, insa nu trebuie sa uitam ca suntem cel mai puternic partid din Romania, si cred ca Romania are nevoie de un partid de stanga, cred ca Europa are nevoie de un partid de stanga si nu ne-am facut de ras la guvernare”, a afirmat Zgonea, intrebat daca il sustine pe premier.

Sase iunie 2015, sase a sasea 2015 nu este o cifra care sa ne aduca zambetul pe buze, nu suntem intr-o situatie foarte buna in acest moment. Nu vreau sa comentez. Eu sunt dintre politicienii care nu am comentat crizele politice la televizor inainte de a discuta in cadrul PSD sau al BP al Camerei Deputatilor”, a adaugat Zgonea, aratand ca va discuta in interiorul partidului, cand presedintele partidului, secretarul general sau presedintele Consiliul National vor decide o intalnire.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: