Ziua in care borfasii din PSD vor sa decapiteze DNA. Rebengiuc: „Vor sa jefuiasca in voie, fara teama de a fi prinsi, fara teama de a fi pedepsiti”

news

Actorul Victor Rebengiuc isi exprima din nou revolta fata de modul in care politienii de la PSD inteleg sa guverneze. El se declara un sustinator al DNA, care a reuost sa „mai opreasca un pic jaful”.

„DNA a mai oprit un pic jaful. Exista o lupta ca sa desfiintam DNA-ul si sa putem jefui in voie, fara teama de a fi prinsi, fara teama de a fi pedepsiti, fara teama de a raspunde de jafurile care se fac, dar sper ca totusi mentalitatile s-au mai schimbat. Exista o generatie noua de tineri care vin cu altfel de preocupari si nu tolereaza asemenea manipulari, conceptii din partea celor care ne conduc pentru ca e clar ca altfel trebuie mers pe drumul asta de cladire a unei societati noi, curate. Nu prin furt. Cine poate sa imi explice mie din cei care sunt in functii de conducere, si locale si centrale, averile care le au ei, ei fiind toata viata bugetari, luand leafa de la stat. Justifica leafa aia pe care au luat-o ei, in toata viata lor, plus inca doua vieti, averile pe care le au in momentul de fata?”, a spus Rebengiuc intr-un interviu pentru Digi24.

El a ironizat provenienta marilor averi ale politicienilor.

„N-au fumat, au mancat numai iaurt. Dar chiar si asa. N-au mancat, domne, au trait cu aer. Si cu toti banii si-au facut case, masini, case pentru copii, vacante, case in strainatate, resorturi, Madagascar, Brazilia. Se poate justifica? Nu. Ori au avut matusi Tamara care au avut bani de la vechii tari ai Rusiei, le-au lasat mostenire…nu poti sa stii de unde au avut matusile astea bani”, a mai spus Rebengiuc.

Actorul a precizat ca el face parte din „statul paralel”.

„E un drum gresit pe care mergem. Avem niste conducatori care nu ne conduc spre ceea ce ar trebui sa ne conduca. E ceva…eu fac parte din statul paralel. Sunt paralel cu conducerea statului. Nu vreau, nu ma impresioneaza deloc, nu inteleg ce vor ei. Vad ca vrem sa ne rupem de UE. Vrem altceva, n-are rost sa vorbim despre lucrurile astea pentru ca ma enervez si am spectacol diseara”, a mentionat Rebengiuc.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Comentarii: