Firea i-a facut scandal ministrului PSD al Sanatatii pentru ca a indraznit sa fie de acord cu Vlad Voiculescu

politica

Gabriela Firea, primarul PSD al capitalei, il cheama la raport pe Florin Bodog, dupa ce acesta i-a dat dreptate fostului ministru tehnocrat al Sanatatii, Vlad Voiculescu, in scandalul programului de transplant pulmonar de la Spitalul Sfanta Maria.

Insasi Gabriela Firea a admis, intr-o emisiune la postul B1 TV, ca l-a chemat „la raport” pe ministrul PSD al Sanatatii, pentru ca acesta a confirmat pozitia lui Vlad Voculescu.

„Domnul ministru BODOG – aflam chiar de la doamna primarita – a fost chemat astazi la ordine de 3 ori, si probabil tras la raspundere pentru ceea ce a declarat. De ce? Pentru ca a fost un om responsabil. Pentru ca a pus siguranta pacientilor pe primul loc… asa cum nu numai orice medic ci orice om cu mintea intreaga ar face.

Doamna FIREA isi permite sa se joace in continuare cu viata oamenilor. Doamna FIREA va trebui sa se justifice minciunile si acuzatiile halucinante la adresa mea in fata tribunalului. Doamna FIREA va trebui sa invete ca ocuparea unei functii publice inseamna in primul rand RESPONSABILITATE”, scrie pe Facebook Vlad Voiculescu.

Programului de transplant pulmonar de la Spitalul Sfanta Maria a starnit un adevarat scandal intre Vlad Voiculescu si primarul Capitalei Gabriela Firea. Fostul ministru a anuntat ca o da in judecata pe Firea, cei doi s-au contrazis, in direct, intr-o emisiune televizata, iar ulterior tehnocratul a pus-o la punct pe primarita PSD, intr-un mesaj postat pe Facebook.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook.

Mai mult despre: , , ,


loading...

Comentarii: