Grindeanu a reusit sa-si impuna punctul de vedere, Dragnea a dat inapoi. Anunt surprinzator al sefului PSD

politica

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a dat inapoi in privinta remanierii, el sustine acum ca  sustine ca „este posibil sa nu fie niciun fel de remaniere”. 

„Programul de guvernare este foarte riguros, dar ritmul trebuie mentinut. Este posibil sa nu fie niciun fel de remaniere, dar, daca vom analiza ca in anumite zone este nevoie de un impuls, este nevoie de un alt ritm decat cel care a fost pana acum, eu cel putin nu o sa am niciun fel de ezitare”, a afirmat, vineri, la Bacau, Dragnea, citat de Agerpres.

Intrebat daca in acest moment are nemultumiri fata de activitatea vreunui ministru sau minister, Dragnea a spus: „Ma multumesc toate ministerele, si ca cetatean, si ca presedinte de partid, si ca presedinte al Camerei Deputatilor”.

Totodata, el a precizat ca „remanierea guvernamentala nu este legata de indicatorii macro-economici care au fost prezentati de Institutul National de Statistica”.

„Aceste rezultate sunt generate efectiv de punerea in aplicare a Programului de guvernare in mare parte, de increderea pe care oamenii de afaceri au avut-o si o au in programul de guvernare. S-au generat peste 110.000 de noi locuri de munca si aproape 14.000 de noi angajatori, nu doar firme care se infiinteaza, efectiv firme care angajeaza”, a mai spus Dragnea.

Premierul Grindeanu a declarat, in urma cu doua zile, intr-un interviu pentru Agerpres, ca nu este de acord cu remanierea guvernului.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,


loading...

Comentarii: