Tudose a bagat la cap mesajul presedintelui Iohannis: „Nu mai suntem la nivel de promisiuni”

news

Premierul Mihai Tudose a declarat, joi, ca, in ceea ce priveste infrastructura „care leaga Craiova de restul lumii”, Romania nu mai este la nivel de promisiuni.

„Astazi putem sa spunem ca, in ceea ce priveste infrastructura care leaga Craiova de restul lumii, nu mai suntem la nivel de promisiuni, (…) suntem in grafic. (…) Sunt lucrari de infrastructura care sunt in procedura de licitare, de atribuire. Au inceput sa se intample lucruri si pe aceasta zona. A fost un angajament al Romaniei. Romania intelege sa-si respecte angajamentele”, a spus Tudose dupa o vizita la fabrica Ford din Craiova.

Potrivit sefului Executivului, lansarea noului model Ford EcoSport reprezinta „o noua istorie” in compania Ford.

„Am emotii, ca un iubitor de masini, pentru ceea ce reprezinta Craiova pentru Romania, pentru ceea ce a facut Ford pentru Craiova si pentru Romania. (…) Nu este putin lucru ca o companie de asemenea anvergura (…) sa fie in Romania. Este un element de mandrie si pentru noi si banuiesc ca si pentru domniile lor faptul ca au gasit aici un mediu propice economic, social, uman, de toata factura pentru a face acest pas important — un nou model, o noua istorie in compania Ford”, a mai afirmat Tudose.

Infrastructura de transport trebuie sa fie prioritatea zero a oricarui Guvern, a afirmat, joi, presedintele Klaus Iohannis, joi, in discursul sustinut in cadrul vizitei la fabrica Ford din Craiova.

„In atragerea de investitii, administratia locala are un rol cheie pe care il incurajez sa devina regula si nu exceptie. Stim cu totii ca una din cerintele esentiale este asigurarea unei infrastructuri de calitate. Pentru a beneficia de investitii mai mari, mai performante, pentru a reduce din diferentele regionale mari existente in Romania infrastructura de transport trebuie sa fie prioritatea zero a oricarui Guvern”, a declarat Iohannis.

El a aratat ca inainte de a participa la lansarea noului model Ford EcoSport a discutat cu reprezentantii Guvernului participanti la eveniment, intre care si premierul Mihai Tudose, despre acest subiect.

„In discutiile pe care le-am avut am atins aceste subiecte si am primit toate promisiunile necesare”, a aratat Iohannis.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , , ,


loading...

Comentarii: