news

Seful DNA Ploiesti, dupa intalnirea cu procurorii: „Nu mi-e teama. Nu sunt vinovat de nimic”

Procurorul sef al DNA Ploiesti, Lucian Onea, s a prezentat marti dimineata la sediul Parchetului General, unde a fost citat, la intrare acesta spunand ca nu a fost inca instiintat ca este urmarit penal. Dupa mai putin de o ora, la iesire, a declarat ca i-au fost aduse la cunostinta acuzatiile si ca nu este vinovat.

„Mi-au fost aduse la cunostinta acuzatiile. Urmeaza sa administram probele. Fiecare o sa raspunda pentru faptele pe care le-a facut. Nu vreau sa discut, sa dau detalii din dosar. Urmarirea penala este secreta. Eu cred ca este suficient. Nu mi-e teama. Nu sunt vinovat de nimic”, a declarat Onea la iesirea de la Parchetul General.

Seful serviciului teritorial Ploiesti din cadrul DNA, procurorul Lucian Onea, a ajuns inaintea orei 10 la sediul Parchetului General.

Intrebat daca i s a adus la cunostinta faptul ca a fost pus sub urmarire penala, in dosarul deschis ca urmare a acuzatiilor aduse de fostul deputat Vlad Cosma, Lucian Onea a raspuns:”Inca nu”.

El a refuzat sa faca alte comentarii, rugandu i pe jurnalisti sa ii lase sa vada „despre ce e vorba”.

Lucian Onea a fost citat la Parchet dupa ce Vlad Cosma, fost deputat PSD, l-a acuzat de falsificare de probe in dosarul in care apar numele fostului premier Victor Ponta si cel al fostului deputat PSD Sebastian Ghita.

Cosma spune ca seful DNA Ploiesti si fostul procuror Mircea Negulescu l-au determinat sa depuna in dosar liste falsificate continand datele de identificare ale unor alegatori din Republica Moldova.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Florin Piersic, operat de urgenta la Cluj, dupa un spectacol de teatru. Indragitul actor se afla acum in afara oricarui pericol

Unul dintre cei mai longevivi si mai iubiti reprezentanti ai cinematografiei romanesti, marele actor Florin…

13 minute ago

Un ofiter al armatei germane a recunoscut ca a transmis Rusiei informatii militare clasificate, dar a spus ca a facut-o pentru a evita „un razboi nuclear”

Un fost ofiter german a recunoscut luni, la inceputul procesului sau, ca a spionat pentru…

27 de minute ago

Politistii francezi au intervenit in forta pentru a evacua protestatarii pro-palestinieni care-si facusera tabara in curtea Universitatii Sorbona – VIDEO

Politia franceza a intervenit pentru a evacua zeci de protestatari care au campat luni intr-o…

43 de minute ago

Casa Alba refuza o ancheta penala internationala care sa-i vizeze pe oficialii israelieni, in privinta ofensivei din Fasia Gaza

Statele Unite "nu sunt in favoarea" unei anchete penale la adresa oficialilor israelieni din cauza…

57 de minute ago

Decizie stupefianta a Tribunalului Vaslui: mai multe inregistrari DNA din dosarul lui Buzatu au fost anulate. Chiar si inregistrarile cu denuntatorul Farmazon

Tribunalul Vaslui a decis, luni, ca mai multe inregistrari cu discutiile dintre baronul PSD Dumitru…

13 ore ago

Paris: Gerard Depardieu a fost interogat la sediul politiei pentru acuzatii de agresiune sexuala

Gerard Depardieu a fost retinut, luni, pentru interogatoriu, de politia franceza, cu privire la noi…

13 ore ago