Surpriza, cine este individul cu care a fost surprinsa prefectul Cliseru la masa. Este colonel in serviciul secret al MAI

news

Prefectul Speranta Cliseru a fost surprinsa, marti, la o terasa din centrul Bucurestiului de catre un tanar bucurestean care i-a reprosat implicarea in reprimarea manifestatiei din Piata Victoriei. Cliseru se afla la masa cu un ofiter din cadrul DGIPI, serviciul secret al Ministerului de Interne.

In momentul in care tanarul si-a facut aparitia, filmand, cel care se afla la masa langa Cliseru a intrat intr-o stare de vizibila agitatie. In scurt timp, el s-a ridicat de la masa si a plecat, pretextand ca vorbeste la telefon. Incisiv de Prahova anunta ca barbatul respectiv este Bogdan Voican, colonel in cadrul DGIPI.

„Unul dintre sediile principale ale DGIPI se afla la doua strazi de intalnirea ‘privata’ ceea ce demonstreaza ca s-au intalnit pe ‘fuga’ deoarece masina Prefecturii a fost lasata pe trecerea de pietoni. Intalnirea este foarte interesanta in contextul in care Parchetul Militar cerceteaza evenimentele din 10 august si banuim ca se lucreaza la dosar si cu DGIPI.

Ce cauta un ofiter DGIPI la masa cu Prefectul Capitalei care este poate si el cercetat in acelasi dosar, langa unul din sediile DGIPI? E o scurgere de informatii? Si, NU cu orice ofiter, ci …chiar cu unul dintre sefii mari ai serviciului secret al MAI…

Cine l-a trimis si cu ce scop sa se vada cu Speranta Cliseru? De aceea a avut iesirea asta nervoasa? Mentionam ca Bogdan Voican este apropiat al fostei conduceri ale DGIPI, trimisa in judecata in corpore de catre DNA pentru fraudarea fondului de recompensarea a agenturii (Nicolae Gheorghe/Rares Vaduva/Silviu Dumitrache), fiind promovat in functie de seful si prietenul sau, Razvan Marculescu – actualul comandant al DGIPI.

In contextul cercetarii evenimentelor din 10 august, demarata de catre Parchetul General, intalnirea dintre Cliseru si un ofiter DGIPI ridica semne de intrebare avand in vedere ca institutia ar putea fi implicata in ancheta procurorilor”, scrie publicatia prahoveana.

Dupa ce filmarea a devenit virala, fiind difuzata si de televiziuni, Cliseru a dat publicitatii un comunicat de presa in care anunta ca a depus plangere penala pe numele tanarului care a filmat-o.

„Astazi s-a intamplat un fapt de o gravitate extrema: in timp ce ma aflam la o intalnire privata, am fost urmarita si hartuita de o persoana necunoscuta, care mi-a adresat mai multe intrebari acuzatoare, a facut referire la o ancheta in curs a Parchetului Militar si a culminat cu atentionarea ca ar trebui ‘sa stau ascunsa si sa ma gandesc de mai multe ori atunci cand ies in public’.

Anunt opinia publica in legatura cu faptul ca am luat decizia de a depune impotriva acestei persoane, pe care intre timp am identificat-o, o plangere penala pentru amenintare si ultraj dar si o actiune in raspundere civila delictuala pentru atacul adus reputatiei mele.

Si eu, ca toti cetatenii Romaniei, doresc sa se afle adevarul dar acesta nu se poate identifica decat in urma unei anchete profesioniste si nu prin amenintarea si hartuirea proferate de persoane care nu au calitatea sa investigheze”, afirma Speranta Cliseru intr-un comunicat de presa.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: