Boicotul susanelelor PSD-iste pe bani publici ia amploare. Dupa Trooper, inca o formatie celebra refuza sa ia bani de la Primaria Capitalei

news

Trupa Suie Paparude anunta ca se retrage din cadrul „Centenar Fest”, un eveniment organizat de Primaria Capitalei, care este condusa de pesedista Gabriela Firea. Anterior, trupa Trooper a anuntat ca refuza sa mai participe la acest festival.

Refuzul celor doua trupe apare in contextul in care Dan Bittman (Holograf) se confrunta cu un urias val de critici dupa ce a prezentat slugarnic un spectacol organizat de Primaria Sectorului 5, care este condusa de pesedistul Daniel Florea.

Marti, trupa Trooper a anuntat ca refuza sa mai cante la un festival din Bucuresti dupa ce a aflat ca printre organizatori se numara si Primaria Capitalei, care este condusa de pesedista Gabriela Firea.

„Deci: am fost contactati de oameni minunati care vor sa faca un concert frumos! Am discutat si ne-a fost spus ca nicio primarie nu este implicata in acest eveniment. ASTAZI a aparut afisul cu sigla arcub si primaria Bucuresti. Am hotarat sa NE RETRAGEM din acest eveniment. Trooper nu canta la niciun concert din Bucuresti pe afisul caruia apar arcub si primaria. Le cerem scuze celor care voiau sa ne vada, insa vom avea si alte ocazii”, este anuntul postat pe pagina de Facebook a trupei Trooper.

Marti, Dan Bittman a continuat sa se rafuiasca cu cei care ii reproseaza slugarnicia fata de PSD. El a renuntat sa mai stearga comentariile critice de pe Facebook, alegans in schimb sa raspunda cu invective si amenintari.

Valul de critici s-a ridicat dupa ce Bittman a prezentat slugarnic un spectacol jenant organizat de primarul PSD al Sectorului 5, Daniel Florea. Spectacolul, intitulat „50 de ani cu Sectorul 5”, a costat peste 700.000 de eruo din banii publici.

„O sa ma lupt cu voi pana capat, voi sunteti ciuma rosie pentru tara asta”, spune Bittman intr-un comentariu la o postare in care era din nou criticat ca a incasat bani de la PSD.

Intr-o alta postare, Bittman preia discursul PSD despre „strainii care fura tara” pentru a-si apara slugarnicia fata de PSD.

Bittman a avut numeroase referiri slugarnice la adresa activitatii lui Daniel Florea in cadrul evenimentului numit „50 de ani de Sectorul 5”. „Dom’ primar, vad ca merge bine treaba aici, in sectorul 5. Extraordinar, toata lumea-i fericita”, „Domnul primar face o treaba foarte buna”, au fost cateva dintre laudele lui Bittman.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: