Reactiile celor doi tineri „eroi” de sambata. Spre deosebire de Dragnea, ei dau dovada de bun-simt – Video

news

Cei doi tineri care au stranit admiratie pe retelele de socializare pentru ca au refuzat sa-i stranga mana lui Liviu Dragnea nu au dorit sa iasa in evidenta si au refuzat, duminica, sa faca declaratii sau sa fie filmati. Primul tanar care l-a lasat pe Dragnea cu mana intinsa a spus dar ca a procedat astfel „pentru ca asa a simtit”.

„La Jean Monnet, la una din cele doua sectii de votare din interiorul licelui, venisera pana la 10.00 doar zece oameni. Ieri 130 din 1220. Am vorbit cu cei doi eroi ai zilei de ieri, care au refuzat mana intinsa de personajele infame ale acestor vremuri.

Blondul citeste in continuare din sful de ieri ‘Ghidul autostopistului galactic’. S-a bucurat de bucuria starnita in online, dar nu vrea sa atraga si mai mult atentia asupra sa, refuzand sa fie filmat sau sa explice gestul.

Brunetul era prin curte, pe telefon. Are 24 de ani. E frumos, vesel, cu zambet curat si sigur pe el. Am stat mai mult de vorba, dar apropo de gest spune ca a facut pentru ca asa a simtit. Nici el nu vrea sa fie filmat pentru ca nu ca sa iasa in evidenta a refuzat mana lui Dragnea. Si totusi l-am filmat cand a plecat din sectie cu urna mobila”, a relatat jurnalista Camelia Tabacu pe Facebook.

Enervat, Dragnea a spus despre cei doi tineri ca nu au „cei sapte ani de acasa”.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: