Un protestatar a avut rabdare sa demonstreze: „Catalin Radulescu este un imbecil”

analize

Radu Hossu, presedinte al Asociatiei Pro Democratia Brasov si unul dintre dintre organizatorii protestelor pro-justitie de la Brasov, demonstreaza cu argumente imbatabile ca celebrul deputat PSD Catalin Radulescu este un „imbecil”.

Pornind de la definitia „imbecilului”, ( E: fr imbecile, lat imbecillus] 1-2 smf, a (Persoana) cu capacitati mintale foarte reduse Si: cretin, idiot,(rar) inept, nerod, prost, stupid, tampit, (ivp) becisnic, natarau, neghiob, netot. 3 a Care tradeaza imbecilitate (1).), Hossu demonstreaza intr-un articol publicat pe bizbrasov.ro de ce Radulescu este un „imbecil”.

Demonstratia are ca baza de pornire aceasta declaratie agresiva a lui Radulescu la adresa UE, a Germaniei si Frantei in special: “Leaganul civilizatiei noastre este mult peste civilizatia voastra, pentru ca aici s-a folosit prima scriere din lume. Multe…nu mai dam exemple…cand, probabil Brancusi facea statui, ei, pe la curtile regale inventau homosexualitatea sau faceau orgii. Multe…nu comparati istoria romanilor cu istoria voastra, dragi colegi din alte tari”.

Argumentele ca Radulescu este un „imbecil”:

„Domnul deputat Catalin Radulescu este multe. Agramat, medic (zice el), homofob, violent in exprimare, reprezentant al tuturor romanilor – si nu doar al votantilor lui, cui ii place sa creada – si mai presus de toate, in baza definitiei de mai sus si a declaratiilor publice din ultimii ani, un imbecil. Pentru acuratete istorica, o sa aduc cateva argumente, gasite la simpla cautare pe internet a unor date si informatii istorice ce elimina orice posibilitate ca citatul de mai sus sa stea in picioare.

Scrierile

Cea mai veche scriere din lume, datata pana in acest moment, a fost prezentata in 2012, de catre Jacob Dahl, cercetator la Wolfson College, Oxford si totodata directorul Ancient World Research Cluster si dateaza de acum 5000 de ani, descoperita in zona Iranului de astazi. Domul deputat se refera la probabil la Tablitele de la Tartaria, tablite care nu pot fi corect datate din cauza unui tratament termic suferit acum ceva timp. Deci primul argument al domnului Radulescu poate fi foarte usor eliminat.

Brancusi si homosexualii

Daca despre homosexualitate se stie ca se practica fara sa fie un subiect tabu de acum 4000 de ani, despre domnul deputat Catalin Radulescu se stie ca este homofob dupa declaratiile pentru care Asociatia Pro Democratia club Brasov l-a denuntat la CNCD. Sunt constient ca domul deputat Catalin Radulescu nu intelege adevaruri istorice si nici distanta de timp dintre homosexualitatea practicata si Brancusi, distanta de numai 3900 de ani. In scrierile acestui popor mult sustinut intr-un mod ipocrit de acest individ, aflam ca orgiile homosexuale erau o practica de prin secolul XVI. Ba chiar la curti nobiliare. La “noi”, nu la “ei”. Adica cu 400 de ani inainte de Brancusi.

Istoria comparata

Sa nu comparam istoria noastra cu a lor, zice individul ales in Camera Deputatilor de catre romani. Pai sa nu, ca e trist. Voi da un singur exemplu, dar elocvent pentru absolut tot ceea ce inseamna diferenta dintre civilizatia “lor” si civilizatia “noastra”.

Prima institutie de invatamant superior din civilizatia noastra: Colegiul Sfantu Sava – 1694.
Prima universitate din civilizatia lor: Universitatea din Bologna – 1088.

Castiga civilizatia lor, cu vreo 600 de ani.

Ceea ce vreau eu sa spun nu este ca civilizatia sau poporul roman nu ar trebui sa fie mandru, sunt de acord ca ar trebui sa fie mandru fiecare cetatean doar pe ceea ce a facut el. Cum eu nu pot sa fiu mandru de ceea ce a facut Iuliu Hossu, chiar daca suntem rude, pentru ca eu nu l-am ajutat cu absolut nimic la Marea Unire din 1918, nici Catalin Radulescu nu poate fi mandru de Brancusi, din mai multe motive. Unul ar fi ca probabil Brancusi nu ar fi simtit decat compatimire pentru individul in cauza.

Ceea ce vreau eu sa spun este sa nu mai alegem astfel de imbecili ce sunt trompete ale unui nationalism fals – pentru ca-l doare fix in fund pe el de istoria si poporul roman, ce nu stiu sa lege multe cuvinte fara greseli, ce promoveaza ura si dezbinarea in societate. Ceea ce mai vreau sa spun este sa nu ne mai aplecam urechea inspre aceste mesaje josnice, ieftine, lipsite de fond sau adevar, ce au un singur scop: sa mangaie orgoliul unui popor cu complexe de inferioritate”, a explicat Hossu pe bizbrasov.ro.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: