Ponta anunta ca va „distruge puterea lui Dragnea”: „Cunosc destul de bine stilul sau mafiot”

politica

Victor Ponta considera ca discursul lui Liviu Dragnea de la Consiliul National al PSD a avut un „un clasic mesaj fascist si national-socialist” si promite ca „va distruge puterea lui Dragnea si a grupului sau infractional”.

„Dupa discursul delirant de ieri – un clasic mesaj fascist si national-socialist insotit de glume stupide si multa paranoia – sunt sigur ca tot mai multi oameni au inteles ca am avut dreptate in 2017 cand m-am decis sa merg pe un alt drum.

Il cunosteam deja destul de bine pe Dragnea si stilul sau mafiot – dar am reusit sa il tin in frau cat timp eram premier – dupa care, in toamna lui 2015, l-am vazut capabil sa vanda chiar Guvernul si sa negocieze cu Klaus Iohannis si Dacian Ciolos doar ca sa schimbe din functia de premier – si am inceput sa realizez cat de nociv poate fi (…) Dupa propunerea cu Sevil Shaideh (tinuta secret de toti colegii din PSD-ALDE), Ordonanta 13 si, mai ales, dupa rasturnarea Guvernului Grindeanu am inseles ca Dragnea va distruge Romania, Guvernul, Parlamentul si PSD pentru propriul interes. Si am decis ca nu pot sa fiu complice, ba chiar pot sa lupt ca sa impiedic aceste dezastre!”, scrie Victor Ponta pe pagina sa de Facebook.

Fostul premier PSD isi arata apoi convigerea „ca Pro Romania va distruge puterea lui Dragnea si a grupului sau infractional”.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: