Basescu, in lupta cu postacii PSD. Cum l-a ciuruit pe un fan Antena 3 care l-a catalogat „tradator si hot”

politica

Traian Basescu nu se fereste sa intre in dialog pe Facebook cu cei care il injura. El a tinut sa ii dea replica unui fan al Antena 3 care l-a acuzat ca este „tradator si hot”.

„Vai de capul tau, tradator si hot! Ai furat tara, ai vandut-o, ai dezbinat poporul si ai tupeu sa ne mai dai lectii? Astept ziua cand vei intra la puscarie pentru dezastrul pe care l-ai creat. Iubesc Antena 3, cea mai tare televiziune, de unde cred ca iti va veni sfarsitul”, a scris fanul lui Mihai Gadea la postarea in care Basescu scrie despre „mercenarii din presa”.

Basescu i-a dat o replica usturatoare: „Te simti atat de rau ca ti-am spus un adevar ? Te doare?”.

Fostul presedinte Traian Basescu afirma, intr-o postare pe Facebook intitulata „Mercenarii presei”, ca „multi jurnalisti si analisti autodeclarati a fi “independenti” sunt platititi sa-i prosteasca pe romani” si sugereaza publicului ca mai bine sa urmareasca Discovery decat emisiunile acestora, el nominalizand mai multi ziaristi.

„Multi jurnalisti si analisti autodeclarati a fi “independenti” sunt platititi sa-i prosteasca pe romani. Prima grija a jurnalistului si analistului mercenar este sa se declare inca de la inceputul emisiunii pro-american, pro-UE, pro NATO, cand, de fapt, prin ceea ce sustine in emisiune este o biata scula a propagandei rusesti, postura dictata chiar de contractul comercial semnat cu cei care il finanteaza. Bogdan Chireac, Doru Buscu, Mirel Palada, Marius Pieleanu, Marius Ghilezan (monarhistul rosu) si multi altii inunda seara de seara televiziunile de stiri cu analizele si opiniile lor “independente” despre oameni politici, vinovati si nevinovati, partide politice, evolutia tarii si a lumii etc”, scrie Basescu in postarea intitulata „Mercenarii presei!”.

El sustine ca „mercenarii jurnalismului romanesc sunt de fapt doar niste simbriasi slugarnici, platiti bine de PSD, promovati insistent de televiziunile de stiri si consistent preluati de agentia ruseasca de intoxicare mediatica Sputnik, care seara de seara isi recita mesajul comandat prin contract, mesaj menit sa distruga increderea romanilor in institutiile propriului lor stat, dar in deplin acord cu obiectivele propagandei Moscovei”.

Fostul sef al statului se refera si la „lacheii de la Antena 3, simbriasi ai puscariasului Voiculescu, guristii bine platiti, Badea, Gadea, Zamfir, Ursu, Dumitrescu etc si multi dintre invitatii lor, adevarati campioni ai dezinformarii si ei bine primiti si sustinuti in stirile preluate de agentia ruseasca de dezinformare Sputnik”.

„Oameni buni, decat sa va uitati la emisiunile acestor simbriasi ai mentinerii Romaniei in afara valorilor democratice a UE si NATO, mai bine urmariti Discovery. Macar ceva informatie corecta veti primi cu siguranta. Eu asta fac in ultimii ani”, este indemnul fostului presedinte.

El are si un post scriptum, opinand ca „este tare umilitor sa practici jurnalismul ca meserie, dar sa nu fii liber in opiniile tale, pentru simplul motiv ca ai stapan care iti plateste si iti comanda opiniile”.

Postarea lui Traian Basescu este facuta dupa ce Newsweek Romania a publicat o lista a analistilor si jurnilistilor despre care afirma ca ar fi platiti de PSD, printre acestia regasindu-se Doru Buscu, Bogdan Chirieac, Marius Pieleanu, Razvan Savaliuc, Adina Anghelescu, Marius Ghilezan, Mirel Palada.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: