Ponta si Oprea s-au prezentat, pe rand, la Cotroceni. Ce au discutat cu presedintele Iohannis

news

Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit miercuri cu prim-ministrul Victor Ponta, cu care a discutat despre prioritatile legislative din toamna, inclusiv despre Codul fiscal, informeaza Administratia Prezidentiala.

„Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, s-a intalnit miercuri, 19 august a.c., cu Prim-ministrul Romaniei, domnul Victor Ponta. Pe agenda discutiilor s-au aflat prioritatile legislative din aceasta toamna, fiind abordata, in cadrul acestei consultari institutionale, inclusiv tema Codului Fiscal”, se arata in comunicatul trasmis de Administratia Prezidentiala.

Si vicepremierul Gabriel Oprea a fost, miercuri dimineata, la Palatul Cotroceni, pentru o discutie cu presedintele Klaus Iohannis, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse politice.

Conform surselor citate, printre temele discutate de vicepremier si presedinte se afla si Codul fiscal, intalnirea avand loc cu o zi inainte de consultarile tehnice dintre partidele politice legate de acest proiect, trimis spre reexaminare Parlamentului de catre Klaus Iohannis.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: