De frica, Nicolicea s-a baricadat in sediul B1 TV. Au venit doua dube de jandarmi impotriva a trei protestatari – Video

politica

Deputatul PSD Eugen Nicolicea a chemat jandarmii, luni seara, cand a vazut ca in fata sediului B1 TV este asteptat de trei protestatari. Au venit mai multe echipaje de jandarmi si de politisti pentru a-l linisti pe Nicolicea.

Nicolicea a fost invitat la o emisune a postului B1 TV. Cand a dorit sa plece, a vazut ca este asteptat de trei protestatari care doreau sa-i inmaneze o hartie igienica, cu care sa se stearga la gura. Nicolicea a refuzat sa mai paraseasac sediul televiziunii si a chemat jandarmii. Imediat au venit mai multe echipaje de jandarmi si de politisti, care i-au ridicat si dus la sectie pe cei trei protestatari.

„Ne-au tinut trei ore ca sa scrie trei procese verbale. Am luat fiecare cate 500 de lei amenda, pentru ca am tulburat linistea persoanelor aflate in sediul televizunii B1. In tot timpul in care m-am aflat pe trotuarul din fata B1 doar am filmat discret. Nu am scandat si nici nu am ridicat tonul. Eu sunt cel care a sunat la 112 dupa ce am fost agresat de un jandarm care mirosea puternic a bautura, iar de acolo mi s-a facut legatura tot la Jandarmerie de unde mi s-a recomandat sa iau numarul masinii si sa depun o plangere ziua urmatoare.

A fost un abuz ce s-a intamplat la sectia de politie la care am fost condusi. Desi fuseseram legitimati inca de pe Calea Victoriei de Jandarmerie, care si incepuse sa scrie procesele verbale, nu ni s-a permis sa plecam, desi nu eram retinuti. Mie mi se pare ca este o metoda militineasca de intimidare, in sensul reeducarii noastre. Adica sa intelegem ca ne pot tine oricat au ei chef daca ne mai arde de proteste”, a declarat Ionel Racaru, unul dintre cei trei protestatari, pentru podul.ro.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre:

Comentarii: