Falanga PSD din CCR iese la atac in sprijinul lui Dragnea. Doi judecatori CCR acuza ca sunt spionati de serviciile secrete

news

Doi judecatori ai CCR s-au plans site-ului stiripesurse.ro, pro-PSD, ca exista scurgeri de informatii din cadrul CCR si ca este posibil sa fie monitorizati de catre serviciile secrete. Cei doi judecatori nu si-au facut publica indentitatea.

„Suntem deranjati ca se fac speculatii, ca se vorbeste de tabere, ca se vorbeste de scoruri de 5 la 4”, a spus un judecator CCR pentru stiripesurse.ro, facand referire la informatiile pe tema completurilor de 3 de la ICCJ.

Alt judecator CCR s-a plans ca ar putea fi monitorizati de serviciile secrete. „Ieri, nu iesisem din sedinta si incepea sa apara ce discutam. Ori cineva sta cu telefonul deschis, ori suntem ascultati”, a declarat judecatorul CCR.

Cei doi judecatori CCR nu si-au facut publica identitatea, desi isi acuza alti colegi din CCR ca dau informatii confidentiale presei.

Curtea Constitutionala a Romaniei a amanat pentru 19 aprilie judecarea sesizarii privind lipsa completurilor de trei judecatori specializate in fapte de coruptie de la Inalta Curte de Casatie si Justitie, facuta de Florin Iordache, in calitate de presedinte delegat al Camerei Deputatilor. Comunicatul CCR vorbeste deja despre „refuzul explicit al Inaltei Curti de Casatie si Justitie de a aplica o lege adoptata de Parlament”.

„In ziua de 11 aprilie 2019, Plenul Curtii Constitutionale, investit in temeiul dispozitiilor art.146 lit.e) din Constitutie si ale art.11 alin.(1) pct.A lit.e), precum si ale art.34, art.35 si art.36 din Legea nr.47/1992 privind organizarea si functionarea Curtii Constitutionale, a reluat deliberarile asupra cererii formulate de presedintele Camerei Deputatilor de solutionare a conflictului juridic de natura constitutionala dintre Inalta Curte de Casatie si Justitie, pe de o parte, si Parlamentul Romaniei, pe de alta parte, constand, in esenta, in refuzul explicit al Inaltei Curti de Casatie si Justitie de a aplica o lege adoptata de Parlament si a dispus amanarea pronuntarii pentru data de 19 aprilie 2019″, se arata intr-un comunicat de presa postat pe site-ul institutiei.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: