Barbatul care a PALMUIT o femeie pe plaja din Mamaia: „Nu a fost o doamna. Am fost provocat”

news

Emmanoil Daniel Chatzakis, de 19 ani, din Bucuresti, care a fost amendat cu 200 de lei intrucat a palmuit o femeie pe plaja Alandala din Mamaia, sustine ca ii pare rau pentru cele intamplate, dar, totodata, el a tinut sa precizeze ca a fost provocat. Prin urmare, ii pare rau si nu prea, cu completarea ca si el are o familie si un suflet si ca nu merita sa fie denigrat. Nici de sustinatori nu duce lipsa, acestia “cantandu-i in struna” si spunandu-i ca a procedat foarte bine.

“Incep prin a-mi cere scuze fata de femeia respectiva, public. Aceasta gorila tin sa va spun ca are un suflet si o familie acasa. Am fost provocat, am incercat sa ii explic, vorbindu-i frumos, dar nici aceasta nu a fost o doamna. Mi-a injurat ceea ce am mai de pret pe lumea aceasta si anume familia. Nu suntem nici interlopi, nici tigani jegosi…, suntem oameni muncitori, ne castigam painea asa cum stim, nu cersim, nu dam in cap! Cat despre presa, nu am cuvinte ! Un amalgam de minciuni! Imi blameaza numele si familia in necunostinta de cauza! Unde a fost atunci cand am reprezentat Romania, prin prisma sportului, in diverse tari? Multumesc tuturor celor care ma sustin, ati fost si sunteti un sprijin puternic moral, fie ca sunteti cei care ma cunosc, sau nu. Din suflet va spun ca imi pare rau pentru acel gest incontrolabil, dar am fost provocat!”, a scris Emmanoil Daniel Chatzakis pe Facebook, citat de Replica.

Si putem spune ca nu duce lipsa de sustinatori, acestia exprimandu-si solidaritatea prin comentarii de genul: “Esti viata noastra si nu trebuie sa te atinga ce vorbeste lumea rea. Noi te stim ce om esti si ce inima ai si o famile reusita si tigani sunt aia care vorbesc fara sa te cunoasca. Te pup, fratele meu, fii tare!” sau “Stii si tu cum infectii astia de ziaristi fac haz de necaz, daca i-ai dat o palma la ei inseamna crima.

Si daca te-a injurat, de ce sa nu ii dai? Bine ai facut, toti faceam in locul tau la fel. Tine capul sus si p…-te pe ei jurnalisti infecti”, “Cred ca oricine reactiona la fel in situatia ta, mai ales cand ai fost jignit! Inca te-ai controlat si a fost bine ca nu ai reactionat mai rau”, “Sa fim seriosi , cu ce ai gresit ?”. Reamintim ca un scandal de proportii a izbucnit pe plaja Alandala din Mamaia, zilele trecute.

Totul a pornit de la faptul ca mai multi turisti au avut “tupeul” de a intinde un prosop in fata sezlongurilor. Atunci si-a facut aparitia Emmanoil Daniel Chatzakis care le-a spus sa plece. A urmat un schimb de replici, moment in care acesta a inceput sa strige catre o femeie, respectiv Ioana Dumitrache, de 56 de ani, din Slobozia: “Bre, nu fi obraznica!” si apoi a scuipat-o. Femeia a ripostat, dar s-a trezit cu o palma zdravana.

Imaginile au fost surprinse de o persoana aflata la fata locului, care le-a postat pe internet. Ulterior, politistii constanteni s-au autosesizat si au demarat cercetarile, indentificandu-l pe agresor. Acesta a fost amendat cu 200 de lei. De asemenea, a fost intocmit un dosar penal in rem, victima avand timp de a depune plangere in termen de 90 de zile.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: