Pesedismul nu are lecuire. Sefa ICR, pesedista din Videle, a scos din pozele oficiale doua artiste de la Filarmonica George Enescu

news

Jurnalista Camelia Tabacu dezvaluie o situatie revoltatoare. Sefa Institutului Cultural Roman (ICR), Liliana Turoiu, a eliminat din fotografiile oficiale, folosindu-se de Photoshop, doua artiste de valoare ale Romaniei are ii „incomodau batoseniile de toapa”.

„Cand mistificarea, aroganta, nesimtirea si cultul gretos al personalitatii nu mai au limite rezulta photoshopuri grosolane si sfidatoare precum cel alaturat fotografiei originale, de unde modista din Videle Liliana Turoiu, sefa ICR, a cerut eliminarea a doua artiste romance – soprana si pianista operei Oedip de George Enescu – care ii incomodau batoseniile de toapa.

Asadar, artistii romani, in loc sa fie promovati, caci asta e scopul pentru care cotizam la ICR, sunt eliminati din fotografiile oficiale ca sa ramana cusatoreasa psd, fina a celebrului bordurist Adriean Videanu, figura centrala, incadrata doar de dirijorul rus al operei, Vladimir Jurowski (stanga img, adus prin fotoshop langa Turoiu), ambasadorul somnolent si incompetent al Romaniei in Marea Britanie, Dan Mihalache (dreapta img), si Dorian Branea, directorul in ICR New York (ultimul din stanga img).

Despre presedinta Turoiu se mai spune ca e nedespartita in vizitele peste hotare pe bani publici de cosmeticiana si coafeza personale pe care, pentru a nu le plati din buzunarul propriu, le trece pe lista cu jurnalisti.

Magaria mi-a fost semnalata de o buna prietena: ‘Partea care m-a socat este ca Liliana Turoiu (presedinta ICR) s-a pozat la ICR Londra cu un grup de artisti si apoi a taiat din poza cele doua artiste romance (singurele artiste romance). Repet: a taiat din poza exact artistii romani (singurii artisti romani din fotografie). ICR-ul exista tocmai ca sa promoveze imaginea artistilor romani in lume. Femeia asta se pozeaza la Londra si taie din poza exact artistii romani (pianista si solista din Oedipe). Liliana Turoiu ramane in poza cu dirijorul rus si doi oficiali romani. Artistele romance dispar din poza. Cum e posibil?'”, a scris jurnalista Camelia Tabacu pe Facebook.

Originara din Videle, la fel ca Viorica Dancila si Carmen Dan, Turoiu a fost promovata de PSD in aceasta functie.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre:

Comentarii: