„Prost, fanfaron, manipulator”. Gabriela Firea arunca PSD-ul in aer, mesaj din cadrul CEX despre Oprisan

politica

Vicepresedintele PSD Gabriela Firea a postat un mesaj pe Facebook, la scurt timp dupa ce a intrat la sedinta BPN al PSD in care vorbeste despre „prosti” si „manipulatori”.

Iata mesajul lui Firea:

Mesajul ii este destinat, cel mai probabil lui Marian Oprisan, la adresa caruia a lansat un val de invective chiar inainte de sedinta BPN. Ea a dezvaluit ce acuzatii a lansat Oprisan in interiorul partidului la adresa altor lideri ai PSD.

Firea a facut publice discutii de pe grupul intern de WhatsApp al liderilor partidului.

„Domnul Oprisan l-a acuzat de fapt pe domnul Stanescu ca nu stie sa scrie. Sa nu incep eu sa vorbesc de problemele gramaticale, haideti sa fim civilizati si sa pastram o limita in toate. Nu este normal, dupa ce el l-a atacat pe Paul Stanescu pe grupul presedintilor PSD de pe WhatsApp, a spus niste minciuni, ca vrea sa faca PSD mic sa i-l dea lui Victor Ponta, va dati seama cam ce relatii avem. Eu l-am aparat, doamna Olguta l-a aparat, domnul Buzatu l-a aparat, iar el de suparare ca am indraznit s-a razbunat pe mine venind cu tot felul de aberatii”, a declarat Firea.

Firea a sustinut ca este o „poveste elucubranta” ca Paul Stanescu a discutat cu Costel Pandele despre amnistie si gratiere.

„Asta e poveste elucubranta. Cand am ajuns acasa seeara de la CEX l-am intrebat pe sotul meu si mi-a zis ‘Da, ne-am intalnit si Oprisan ne-a rugat sa il ajutam sa fie presedintele PSD cand inca era dl Dragnea”, a mai spus Firea.

Firea s-a declarat apoi ingrozita ca Oprisan se va ocupa de strategia politica a PSD.

„Mi-e groaza. Ma ingrozesc. Daca dupa elucubratiile spuse de dl Oprisan CEX-ul trecut, ne mai bazam sa ne faca strategia politica a partidului, eu ce sa spun? O sa citesc partea din strategie care nu ii apartine”, a mai atacat Firea.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: