Circul PSD se amplifica. Ciolacu, intrebat daca a vrut sa-l ciomageasca pe Oprisan: „Nu imi aduc aminte”

politica

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, a declarat luni, inainte de sedinta BPN al PSD ca nu-si aduce aminte daca l-a amenintat pe bataia pe Marian Oprisan, vicepresedinte al PSD.

„Nu imi aduc aminte”, a declarat Ciolacu cand a fost intrebat de jurnalisti daca a vrut sa-l bata pe Oprisan in timpul CEX-ul de saptamana trecuta.

„Prietenia mea cu domnul Oprisan e veche, dar nu au fost injuraturi si nici batai”, a pretins apoi Ciolacu.

Scandalul ar fi inceput, in timpl CEX, dupa ce Viorica Dancila a spus ca vrea Congres rapid si Paul Stanescu a demisionat din functia de presedinte executiv PSD, anunta Realitatea TV.

Marian Oprisan si Marcel Ciolacu s-au certat cel mai rau. Liderul PSD Vrancea a povestit in sedinta ca presedintele Camerei Deputatilor l-a injurat pe holurile sediului PSD din Baneasa. „Vrei bataie, Oprisan?”, i-ar fi spus Ciolacu lui Oprisan, potrivit unor surse participante.

De asemenea, in sedinta, Viorica Dancila s-a plans de faptul ca ea nu a participat la constructia bugetului de anul acesta. ”Trebuia sa-ti dai demisia atunci”, ar fi spus Marcel Ciolacu in soapta. Oprisan a intrerupt sedinta si l-a parat pe Ciolacu lui Dancila. „Auziti ce spune, doamna premier, ca ar fi trebuit sa va dati demisia”. Dancila le-a spus colegilor ca s-a gandit in acel moment sa-si dea demisia.

Oprisan a povestit si o intalnire intre Florentin Pandele si Paul Stanescu, spun sursele citate, in care Pandele i-ar fi cerut lui Stanescu sa sustina adoptarea amnistiei si gratierii.

Marian Oprisan a acuzat-o si pe Gabriela Firea ca i-a scris un mesaj lui Paul Stanescu pe grupul intern al presedintilor de filiala. Acolo Oprisan l-a acuzat pe Paul Stanescu ca vrea sa dea partidul lui Victor Ponta.

Raspunsul lui Paul Stanescu a venit sub forma unui mesaj redirectionat. ”Nu ti-e rusine sa ma acuzi pe mine de asa ceva?”, s-a adresat Gabriela Firea lui Oprisan, potrivit unor surse participante.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: