Oprisan si Ciolacu s-au ciomagit si la Neptun. Viorica Dancila pune batista pe tambal

politica

Presedintele interimar al PSD, Viorica Dancila, afirma ca nu sunt tensiuni in partid, punctand insa ca sunt pareri divergente si ca ”este foarte bine ca fiecare isi spune punctul de vedere”.

Intrebata despre contrele dintre presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, si presedintele PSD Vrancea, Marian Oprisan, care ar fi avut loc in cadrul reuniunii de la Neptun, ea a aratat ca este vorba doar despre „pareri divergente”.

„Contre, eu nu as spune acest lucru. Sunt pareri divergente, este normal, si intr-o familie putem avea opinii diferite. Si este foarte bine ca fiecare isi spune punctul de vedere. Este bine sa ascultam parerea tuturor pentru a ajunge la opinia care intr-adevar este potrivita. Au existat discutii divergente nu numai intre Marian Oprisan, Marcel Ciolacu au existat opinii diferite, dar eu sunt convinsa ca la finalul sedintei toti vom merge in aceeasi directie si aceste opinii nu au influentat modul de abordare pe care il vom avea in perioada urmatoare”, a precizat Viorica Dancila, citata de Agerpres.

Liderul interimar al PSD a sustinut ca nu simte tensiuni in partid. „Nu (sunt tensiuni – n.r.). Eu ii simt foarte aproape pe colegi, simt dorinta partidului de a invata din ceea ce a gresit si a merge inainte mult mai puternic si mult mai unit. Si cred ca acest lucru este important si, dincolo de aceste declaratii, este importanta perceptia electoratului in perioada urmatoare”, a mentionat Viorica Dancila.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: