PSD Vrancea declara razboi organizatiei PSD Olt. Oprisan: „Este o rautate majora. Nu ma intereseaza pozitia colegului Paul Stanescu”

politica

Presedintele PSD Vrancea, Marian Oprisan, a atacat vineri, dupa sedinta CEX, organizatia PSD Olt, care este condusa de Paul Stanescu.

Intrebat ce parere are despre faptul ca Stanescu a anuntat ca nu va vota in cadrul Congresului PSD, Oprisan a raspuns foarte agresiv: „Nu ma intereseaza pozitia colegului Paul Stanescu”.

Intrebat apoi despre afirmatiile presedintelui executiv al PSD Olt, Marius Oprescu, care a spus ca „multi dintre candidatii de la congresul de sambata sunt slabi si nu reprezinta nimic pentru partid”, Oprisan a avut o noua reactie nervoasa.

„Nu stiu cine este vicepresedintele PSD Olt, nu l-am cunoscut in viata mea, este o rautate majora”, a atacat Oprisan.

Presedintele executiv al PSD Olt, Marius Oprescu, a declarat, vineri, ca filiala pe care o reprezinta nu a decis inca pe cine va sustine la congres.

„Cei mai multi dintre candidatii de la congresul de sambata sunt slabi si nu reprezinta nimic pentru partid. (…) Nu m-am hotarat pe cine voi sustine. Maine dimineata (sambata – n.r.) ne vom intalni si vom stabili. Vom vedea. Cum sa vii dupa ce ai luat 15% si sa candidezi? Pai ce sa imi arati? Ce sa inveti? Ce sa ne inveti, cand tu ai luat 15% la tine in judet, ca lider de partid? Vii sa candidezi la nivel national? Ce sa ne inveti? Cum sa luam 15% sau…?”, a spus Marius Oprescu, citat de Mediafax.

Congresul extraordinar al PSD are loc sambata, la Sala Palatului, incepand cu ora 11.00. Social-democratii vor alege presedintele, presedintele executiv si secretarul general al formatiunii.

Pentru functia de presedinte al PSD candideaza Viorica Dancila, Liviu Plesoianu, Serban Nicolae si Ecaterina Andronescu.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: