Jeremy Clarkson, platit regeste. Ce suma URIASA i-a oferit Amazon pentru o NOUA emisiune

life

Jeremy Clarkson, fostul realizator „Top Gear”, a semnat un contract cu gigantul Amazon pentru a realiza o noua emisiune auto. Contractul presupune 12 editii ale emisiunii, prima urmand sa fie difuzata in toamna anului viitor.

Potrivit surselor citate de Financial Times, noua emisiunea are un buget de 250 de milioane de dolari pentru 36 de episoade, in trei ani de zile, sau sapte milioane de dolari pe episod. Tinand cont ca la BBC, pentru fiecare episod, Clarkson avea la dispozitie un buget de 750.000 de dolari, care, in timp, a crescut la 1,5 milioane de dolari, diferenta este colosala.

Aceleasi surse ar fi soptit si suma cu care va fi platit fostul prezentator de la BBC. Mai exact, 46 de milioane de dolari pentru cei trei ani de contract. Dreptul urmare, Jeremy Clarkson ajunge unul dintre cei mai bine platiti prezentatori TV din intreaga lume.

La Amazon, Clarkson pastreaza formula consacrata, alaturi de James May si Richard Hammond, care vor primi si ei, 11 milioane de dolari fiecare.

Sezonul 22 al emisiunii „Top Gear” s-a incheiat brusc in luna martie, dupa numai sapte din cele noua episoade planificate, atunci cand Jeremy Clarkson a fost concediat in urma implicarii sale intr-un scandal in care l-a lovit cu pumnul pe producatorul Oisin Tymon.

Coprezentatorii Richard Hammond si James May au refuzat si ei sa isi reinnoiasca contractele cu BBC, care expirau in luna aprilie. De asemenea, a plecat si Andy Wilman, producatorul executiv al show-ului „Top Gear” si prieten apropiat al lui Clarkson.

In luna iunie, BBC a anuntat ca prezentatorul de radio si televiziune Chris Evans ii va lua locul lui Jeremy Clarkson la carma emisiunii „Top Gear”.

Foto: sickchirpse.com

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: