Alianta USR PLUS obtine inca o functie de prim-rang in Parlamentul European: „Avem nevoie de o schimbare”

politica

Cristian Ghinea, copresedinte al delegatiei Aliantei 2020 USR – PLUS in Parlamentul European, a fost ales marti vicepresedinte al Comisiei pentru Dezvoltare Regionala (REGI) din PE, informeaza alianta prin intermediul unui comunicat.

„Fondurile europene reprezinta sansa reala de a dezvolta Romania. Ne batem aici pentru fonduri europene mai multe, mai bine folosite. Sa urmarim mai atent impactul real, pana in ultimul catun, nu doar sa plimbam hartii prin birocratie. Voi lucra in Comisia REGI la cele mai importante regulamente ale fondurilor europene pentru urmatorii sapte ani. Apoi trebuie sa pregatim in Romania o guvernare capabila sa modernizeze, sa europenizeze Romania”, a declarat Cristian Ghinea.

Potrivit comunicatului transmis de alianta, Cristian Ghinea, fost ministru al Fondurilor Europene in Guvernul Ciolos, a precizat inca din timpul campaniei electorale ca isi doreste o pozitie importanta in aceasta comisie, „din care poate ajuta la negocierile din viitorul exercitiu bugetar al UE, astfel incat tara noastra sa beneficieze de mai multi bani nerambursabili pentru dezvoltare”.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre:

Comentarii: