„O femeie avida de putere”. Cine este Camelia Gavrila, traseista pe care Dancila o propune ministru al Educatiei

politica

Premierul Viorica Dancila a anuntat, miercuri, ca o propune ca ministru al Educatiei pe Camelia Gavrila. Fosta membru al PNL, Gavrila nu este deloc simpatizata de pesedistii din organizatie din care provine, PSD Iasi.

Camelia Gavrila este deputat PSD si coordonatoare a Departamentului pentru Educatie din cadrul PSD.

Fostul presedinte al PSD Iasi, Gheorghe Nichita, a catalogat-o drept o „femeie avida de putere”, relateaza 7est.ro.

Inainte de PSD, Gavrila a fost membra a PNL.

„Imi aduc minte ca fusese undeva pe la PNL. A sarit gardul fara sa clipeasca. Cred ca scopul ei in viata a fost sa fie mereu sefa inspectoratului, sa ajunga parlamentar. E clar ca sunt niste semne de intrebare vis-a-vis de verticalitate. Joaca totul”, a declarat Dragomir Tomaseschi, membru PNL pentru publicatia din Iasi.

”Camelia Gavrila a avut sustinerea PNL in multe functii. A fost consilier municipal in trei mandate, iar in al patrulea a tradat partidul. A fost sef al Inspectoratului Scolar Judetean tot cu sprijinul PNL”, a explicat un membru PNL care a dorit sa-si pastreze anonimatul.

Si jurnalista Ramona Ursu o cunoaste bine pe Camelia Gavrila.

„Pe Camelia Gavrila, propunerea lui Dancila pentru ministerul Educatiei, o stiu de multi ani, de cand am intrat in presa si eram reporter la Iasi. Ea era ba director la un liceu din Iasi, ba sefa Inspectoratului Scolar, ba consilier local, ba iar sefa la Inspectorat, ba parlamentar. Unde a fost de ros un os, acolo era si Gavrila. Rar am intalnit un personaj mai disperat dupa putere si functii.

Facea parte din PNL-ul condus, pe atunci, la Iasi, de infractorul Relu Fenechiu. Era o mare liberala si ea, la fel ca Fenechiu, iar cand nu a mai mers cu PNL, doamna profesoara s-a mutat la PSD, normal. Gavrila, parlamentar de Iasi, e cea care a votat in Parlament impotriva proiectului privind Autostrada Moldovei, dupa care s-a razgandit, cand a vazut ce scandal public iese. Chiar toti parvenitii ajung in Guvern. Absolut toti”, a scris Ursu pe Facebook.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre:

Comentarii: