Inca un infractor PSD scapa de DNA cu ajutorul Senatului. Corlatean: „Dulaii de la Bruxelles ne trateaza ce pe niste catei”

politica

Senatorul PSD Florian Bodog, fost ministru al Sanatatii, a scapat luni de urmarea penala dupa ce majoritatea senatorilor a votat pentru respingerea solicitarii procurorilor DNA. Bodog acuzat de abuz in serviciu si fals intelectual pentru ca si-a angajat fictiv o consiliera.

Votul a fost secret cu bile, in favoarea cererii pronuntandu-se 30 de senatori, 82 au votat impotriva si patru s-au abtinut.

„Faptul ca si prin instrumentarea prezentului dosar penal nr. 344/P/2019 se incearca doar discreditarea subsemnatului rezulta si din modalitatea in care s-a desfasurat ancheta. Practic, in trei saptamani s-au administrat toate -probele- si s-a si luat masura de a sesiza Senatul. Cu toate ca in dosar se arata ca organele de urmarire penala s-ar fi sesizat din oficiu cu privire la savarsirea acestor infractiuni de catre subsemnatul, am convingerea ca, in realitate, este vorba de o razbunare personala din partea doamnei (…)- functionar public cu functie de conducere din cadrul Ministerului Satanatii, acesta fiind, de fapt, cea care a formulat sesizarea penala”, le-a spus Florian Bodog deputatilor juristi, potrivit raportului intocmit de Comisia juridica a Senatului asupra solicitarii Parchetului de pe langa ICCJ.

Florian Bodog a fost aparat cu inversunare de Titus Corlatean, un alt senator PSD care a scapat de DNA din cauza imunitatii parlamentare. Acesta a spus ca romanii sunt discriminati si tratati precum ”cateii” de catre ”dulaii” de la Bruxelles.

„Am aflat in cursul vietii ca legea e pentru catei, nu pentru dulai. In traducere libera, asta s-ar numi dublu standard. In acest dublu standard este tinuta Romania de ani de zile.

Daca vom continua sa facem greseli, vom fi tratati ca niste catei, in contextul in care dulaii vor face jocurile in continuare. Noi suntem la categoria catelusi. Hai sa stabilim care e pozitia Senatului Romaniei indeplinind un atribut constitutional”, a declarat Corlatean.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: