PSD il lasa pe Tariceanu fara organizatii locale. Conducerea ALDE Brasov a demisionat in bloc

politica

Continua reglarile de conturi in ALDE fupa decizia lui Tariceanu de a rupe coalitia cu PSD. Biroul Politic Municipal ALDE Brasov a demisionat in bloc si transmite ca „dezaproba ferm” decizia conducerii ALDE de a-l demite pe senatorul Daniel Zamfir de la conducerea ALDE Brasov.

„In semn de protest si constatand politica discretionara a conducerii nationale a partidului, in ceea ce priveste strategia politica”, membrii Biroului Politic ALDE al Municipiului Brasov au demisionat in bloc, in frunte cu presedintele organizatiei municipale, Miklos Gantz.

”Ramanem liberali in gandire si in actiune, ramanem in partid, dar eu si colegii mei, membri ai biroului, vicepresedinti, presedinte executiv, cu totii am hotarat sa demisionam in bloc din biroul municipal si din toate functiile de conducere pe care unii dintre noi le detinem. Prin masurile pripite, controversate si confuze, conducerea nationala ALDE pare ca si-a pierdut linia dreapta si fibra liberala si ne-a dezamagit profund. Am inteles ca au fost numite anumite persoane, peste noapte, in fruntea organizatiei judetene. Eu nu accept sa fiu condus de acestia. Am pornit pe un drum alaturi de Daniel Zamfir si suntem mobilizati sa sustinem linia politica trasata de acesta, in lupta pe care impreuna am decis sa o ducem, impotriva nedreptatilor din aceasta tara”, a declarat Miklos Gantz, citat de newsbv.ro.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre:

Comentarii: