Incep deja rafuielile in PSD, vine decapitarea lui Dancila. Ciolacu: „Trebuie sa trecem la actiune, pentru PSD trebuie sa urmeze o perioada de reforma interna”

politica

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, spune ca in PSD trebuie sa urmeze o perioada de reforma interna. „Nu cred ca mai este momentul pentru analize, sondaje si alte trageri de timp. Trebuie sa trecem la actiune!”, afirma el.

„Astazi, cu largul sprijin al fostilor nostri colegi de la PSD care au preferat sa se asocieze cu Basescu, Orban si Barna, motiunea de cenzura a trecut. Astept ca presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, sa desemneze cat mai repede un premier care sa vina cu un nou guvern in Parlament si vom vedea atunci daca vor exista suficiente voturi pentru a trece”, afirma Marcel Ciolacu, joi, intr-o postare pe Facebook.

El sustine ca in PSD trebuie sa aiba loc o reforma interna.

„Pentru PSD trebuie sa urmeze o perioada de reforma interna, care sa ne permita sa castigam viitoarele alegeri locale si parlamentare. Nu cred ca mai este momentul pentru analize, sondaje si alte trageri de timp. Trebuie sa trecem la ACTIUNE!”, spune Ciolacu.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: