BREAKING Premierul Orban anunta ca Guvernul si-ar putea asuma raspunderea pe desfiintarea Sectiei Speciale: „Cu siguranta!”

politica

Premierul Orban a anuntat in premiera, in cadrul unui interviu difuzat duminica de Romania TV, ca Guvernaul si-ar putea asuma raspunderea si pentru desfiintarea Sectiei Speciale.

„Sunt hotarat sa angajez raspunderea Guvernului pentru abrogarea celei mai mari parti din prevederile OUG 114”, a anuntat premierul Orban.

„Dar pe alte proiecte, pe anularea recursului compensatoriu, pe desfiintarea Sectiei Speciale, ati putea sa va asumati, de asemenea, raspunderea?”, a fost intrebat premierul.

„Cu siguranta. Oricum va trebui sa ne asumam raspunderea cat de curand, fie pe abrogarea fie pe prorogarea termenelor legate de pensionarea anticipata a judecatorilor, legate de marirea de la 2 ani la 4 ani a perioadei necesare pentru intrarea in magistratura, inclusiv pe abrogarea recursului compensatoriu. Pozitia mea este de abrogare prin asumarea raspunderii daca nu se poate prin dezbatere parlamentara, cel putin a eliberarii inainte de termen a celor care au comis infractiuni grave”, a declarat Orban.

Vezi video de la minutul 30.20:

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: